Protić: Rezolucija o Srebrenici dovešće do krize u CG, to je profit za Đukanovića

Ostavite komentar


  1. Dokle će ovi eminentni profesori i političari govoriti o muslimanskim žrtvama i Srebrenici, a da ni jednom rečju ne pomenu etničko čišćenje Hrvatske u Oluji, zatim Jasenovac, pokolj u glinskoj crkvi, u Banskom Grabovcu pokolj Srba u okolini te iste Srebrenici. Ko je odgovarao za 350000 raseljenih Srba. Niko. Ko se od gospode naučnika oglasio i pitao zašto je to tako. Sve su to poltroni surovog zapada, ulizice koji pljuju po svom narodu. Nisu te novokomponovane demokrate bili u Oluji u koloni sa bebom od tri meseca i detetom od 8god, a sva imovina je stala u auto. Da ja sam prognana modernije u autu, a moja familija 1941 u stočni vagonima u Srbiju, a dedu su mi zaklali u glinskoj crkvi. Dad li su ovi istoričari nešto čuli o tim dešavanjima ili samo brinu o muslimanskim žrtvama čiji broj jei te kako sporan.

  2. Свака му је као у Његоша. Скупштина ЦГ је могла, у предходних пет сазива, да изгласа овакву резолуцију.

  3. U CRO pobunjeni Srbi su sami pobegli(vecina) nakon vojnog poraza njihove takozvane vojske!’Zaboravljate’ cinjenicu da su Srbi na tim prostorima prvi izveli etnicko ciscenje Hrvata!U ‘srpskom projektu’ zvanom „rsk“ nije bilo niti jednog Hrvata!Na kraju,zeleli ste rat-izgubili ste!Cemu sada ljutnja i kukumavcenje?

  4. E moj Protićui ti si radio iste stvari što radi Krivokapić slušajući ambasadore Zapadnih zemalja radeći protiv srpskih interesa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.