Protiv taksi na Kosovu i penzioneri

Ostavite komentar


  1. I ako su se protiv taksi bunili penzioneri, Srbi sa severa KiM, trebali bi im se pridružiti i ostali penzioneri sa KiM odnosno R. Kosovo. Naime, penzije PIO R. Kosovo deli svim starijim građanima R. Kosovo od 65.god. bez obzira na staž po 75. Evra. Onima sa punim stažom linearno po 168. Evra. Ni Srpske penzije penzionerima sa KiM nisu ništa bolje jer u proseku primaju oko 18.000 – 22.000 din. mesečno.

  2. Jel im to vlada Kosova smanila penzije kao nama ova naša i ne misli oteto da vrati? Ako je to u pitanju nek sačekaju 4 godine pa će im verovatno povećati na sadašnji nivo, objasniti da im je to nikad veća penzija a možda im pošalju i pismo zahvalnosti. Mi smo džabe protestvovali, naša vlada se nije uopšte obazirala na to, ali će možda ona tamo biti predusretljivija prema vama pa nastavite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.