Protivkandidati odgovaraju premijeru u Danasu

Umesto televizijskog sučeljavanja

Ostavite komentar


  1. Vućič samo ponavlja kako su se svi udružili protiv njega, a za sobom vodi pola estrade zajedno sa Dačićem, Karićem,Vulinom, Vukom D Krkobabićem, a Marjan Ristićević im pravi prtinu.

  2. Bolestan covek. Virus AV JENJAVA I BLAGO PADA. BOBEDICEMO OPASAN VIRUS AV.

  3. Пуштајте што више коментара ових људи, јер то је најбоља реклама за Вучића!

  4. Da li je moguće da od svih njegovih birača niko ne vidi kolika je kukavica, da samo sam sebe ispituje i odgovara, da sam ““hrabro““ laje na opoziciju, voditelje, novinare, narod ološ koji očima ne može da ga vidi jer ne dozvoljava ni da se misli drugačije a kamoli da se nešto javno kaže protiv njega? Ima li neko od te tupe mase gram stida ako mozga nema?

  5. Pitali Muju zašto je sav u modricama, pocepan i blatnjav a on objašnjava kako je bio napadnut, rečima, njih dvojica a ja i babo sami!
    Tako mi AV sliči tom ubogom Muji, pa kaže, sakupilo se i kuso i repato, Janković, Jeremić, Radulović, Bošković, Čanak, Stamatović a mi, ja premijer AV, Dačić, Vulin, Ljajić, Palma, Krkobabić, Pastor, muftija Zukorlić, Informer, Pink, studio B, ….. pa ši RTS, Politika, Novosti, ….., SAMI !
    Pitam se dokle će ovaj Ostap bender da vršlja Srbijom?

  6. Vec i vrapci na grani znaju da Vucic drzi monologe kada daje intervju ili drzi konferenciju za stampu. Jednostavno prica sta on hoce, ne odgovara na pitanja i odmah se breca ako ga pitaju nesto sto mu se ne svidja. Prica o parama koje trose protivkandidati a on debelo koristi premijersko mesto za promociju. Mnogo je zapostavio obican narod, a svoje okruzenje podrzava i brani bez obzira na greske. Samo nesto namece, trenira strogocu nad radnicima i penzionerima, a lopove i otimace stedi. Toliko se izdigao da ne vidi kakvi se propusti i nepravda dogadjaju obicnim ljudima. Samo se hvali, kao da Srbija nije postojala pre njega. I ono dobro sto uradi ponisti svojim samoljubljem i diktaturom.

  7. Откако се сликао испред латиничног предизборног плаката Јанковић је за мене завршио. Значи, Јеремић.
    За Јанковића бих гласао само ако остану он и Вучић. Ту бих жртвовао и српски језик, на жалост.

  8. samo pljujete i vredjate ajde ima toliko dobrih stvari koje je isti Vucic uradio da ste pravi politicari prvo bi trebali da ga pohvalite za dobre stvaro koje je ucinio za drzavu pa onda da nas ubedite i da nam pokazete i njegovu drugu stranu !

  9. Критичари и критизери све од 0 до 0+!

  10. Opoziciji je pametnije da radi i promovise sebe i svoju kampanju,nego da stalno gleda u Vucica i traži dlaku u jajetu

  11. Znate i ja kad sednem sa nekim da igram šah,kažem mu resturiću te!Ovo ne razumeju oni koji ga ne igraju i oni koji to ne žele da razumeju!

  12. Narod se izborio protiv virusa av dize glavu i ojacaoje. NNarod mu je antibiotik i dzabe se koprca sa jos vecim lazima. Odzvonilo mu je.

  13. Слободан Ћук: Činjenica je da se na komentarima uglavnom pustaju komentari koji kritikuju vlast. Portali bi trebali da pustaju sve komentare bez obzira da li su afirmativni za vlast ili se kritički odnose na nju.

  14. Opet se ponavljam, svako se bori onim oružjem za koje misli da je najbolje. E sad, jel ono to jeste, tek ćemo da vidimo…Ono što je moj utisak, da svi igraju isto. Nigde originalnosti.

  15. Meni je svaka kampanja u Srbiji ista. Jel sam ja luda ili šta? Kao da stalno imam deja vu.

  16. Što je zanimljivo, kada se boriš za cenzus, a smatraš da si bitan. Čitam sve ove prozivke opozicije i smejem se. Svi zaslužni građana, sve već isprobna roba i o čemu da mi više pričamo.

  17. Lako ga je pljuvati i smejati mu se,pohvalite ga za sve one dobre stvari koje je uradio u drzavi!

  18. Hvala ovima na vlasti,sto su od 1990 do 2000.izvukli i poslednju marku iz dzepa gradjana preko Dafine,Jezde,dilera,koji su sradjivali sa bankama,uveli nas u snkcije,ratove.Od svoje plate ni za hleb nismo imali.Izginulo preko 100000ljudi,a njima nista ne fali.Ne zavidim nimalo buducem predsedniku,Sasi ili Vuku svejedno sta ce zateci pose ovih lopova,koji su dobro uvezbali da zatiru tragove.Ako se Vucic"ne seca"tog perioda,mi moramo da ga se secamo,jer ga jos uvek debelo placamo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.