Prva reakcija iz opozicije na današnji miting SNS u Novom Sadu?

Ostavite komentar


  1. Ljubomora i zavist SSP i Marinike Tepić na ovoliki broj prisutnih u Spensu je zaista nešto očekivano.

  2. Prljava kampanja se vodi non stop svakog dana.Opozicija nema šanse nigde da pobedi u Srbiji

  3. Ovakvom politikom koju vodi opozicija nigde i neće pobediti. Opozicija posle ovih izbora ide u istoriju zaborava.

  4. Mogu oni da imaju reakcije koje god zele nikada nece imati podrsku gradjana

  5. Propaloj opoziciji ništa drugo nije ostalo nego da već jenom prizna poraz.Opozicija je odavno propala i nema nikakve šanse jer je narod neće.

  6. Колико фашисоида на овом порталу,Србијо шта си дочекала да глупандери подржавају мафију,иако је то и против њихове деце.

  7. Vučić nije bivši lider SNS,on je samo formalno i demagoški ,,otišao sa ,,te funkcije…….po kom zakonu predsednik države agitura za jednu stranku…..naravno,on nije preds.svih građana,on je veliko zlo za ovu zemlju…..

  8. Zašto objavljujete komentare botova SNS-a? Zašto time pomažete kriminalnoj organizaciji na vlasti?

  9. Svi vi sns botovi na ovom portalu da se zna da nije Marinika problem u Srbiji već vi i vaš vodja. Ako podržavate besramnu kradju izbora koju je video ceo svet i smeje nam se, a sada opet varate i po zadatku zamenjuje te tezu, verujte, sve se piše, sve se pamti. Svesno ste u prevarama, podržavate taj kriminal i kršenje zakona, a kad se vlast promeni, odgovaracete za laži, prevare, za kršenje zakona. Nije Marinika prodala Srbiju, niti je pokrala sve, već vas vodja I vi koji ga podržavate.

  10. Sta ga botova botuje u nedelju uvece! Ne brinem, sve cemo im mi to platiti u vidu dnevnica u javnim preduzecima.

  11. Zakrčen Novi Sad autobusima iz drugih gradova. Jadni i bedni građani, ucenjeni i naterani kao u najgora vremena. Tu građana Novog Sada nema. Tako se stvara lažna podrška partiji na vlasti.

  12. Ona kao dosljak u ovoj nasoj drzavi Srbiji bi trebala da povede racuna o nasem drzavnom rukovodstvu i za ovobi trebala da se sankcionise, jer u njenoj Rumuniji ni jedan Srbin ne govori ovako kriminalno o rukovodstvu drzave u kojoj zive,ona je preterala sve granice vaspitanja i pristojnpsti i zato bi joj trebalo dobro sankcionisati.

  13. Pomahnitala lopovska sekta na najbrutalniji način koristi državne ljudske resurse za propagandu sličnu onoj iz 30 god.u Nemačkoj.
    Ljudski škart iz straha šta ih čeka ako počnu da gube izbore ustanju su da čine,normalnom ljudskom umu,nezamislive stvari.Toliko poniženje i neljudskost narod Srbije je doživeo samo 45.g.i evo sada.
    Ipak im se bliži kraj … i sekta to oseća.Rasuće se kao jesenje lišće za par godina.

  14. Naravno da ima botova plaćenih našim novcem. Ali nisu oni problem. Problem smo mi. Na dan izbora vojska sns i sps izlazi na izbore, svi. Uključujući botove. Neko izlazi što želi a neko što mora. Ali šta je sa nama? Kada smo mi to svi izašli na izbore. I šta čekamo? Savršenu opoziciju, pošto postojećoj nalazimo mane. Dobro, onda i treba da gledamo ovaj skup jer to nam je alternativa.

  15. Nešto ovaj put i nije bilo buseva iz ostalih delova NS stranih plaćenika,nije se delila heljda

  16. Sendvicari su poceli i ovde da botuju !? Ccccccc
    Sta ima predsednik svih gradjana Srbije da trazi na mitingu jedne stranke !?

  17. Liči na desničarski kongres juče održan u Madridu. Mnogo liči.

  18. On bi više voleo da su mu dali da odigra labudovo jezero ali glumi sirovog balkanca jer je opštepoznato da se masa ovde loži na to. Nije huligan nego odličan glumac.

  19. Ruzan i jadan skup ocajnika Dacic, Vulin, AV, i pridruzeni i izbezumljrna masa poslušnika. Opozicija?! Toga nazalost ovde u Srbiji nema.

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 10

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.