Prva reakcija opozicije na predlog Save Manojlovića

Ostavite komentar


  1. Istini za volju, prva stranka koja je insistirala da se ne prihvate mandati bila je „Zajedno – Moramo“ (Biljana Stojković/Nebojša Zelenović). Najveća i najsramnija greška opozicije je bila – preuzimanje mandata posle onakvih izbora. Ljudi su protestovali, studenti su pohapšeni, a opozicija je odlučila da prihvati mandate. To je bio šamar svima nama koji smo iskreno bili za to da se istraže sve nepravilnosti i na republičkim i na gradskim izborima. Od tada se samo nižu greške: dogovor s protesta je bio da se na izbore ne izlazi dok se ne ispune svi uslovi protesta. Opozicija je izašla na izbore. Ne znam šta su očekivali: fer izbore? Nažalost, vratili ste nas sve na početak, na 2018. godinu.

  2. Čestit čovek ovaj Lutovac.Šteta što su mu i Tadić i Djilas uništili DS ,s bez DS nema demokratije u Srbiji.Morali su da sačuvaju jaku DS ,ako ništa drugo, ono zbog Zorana Djindjića.

  3. Prosto kao pasulj. Svi iz opozicije, koji su učestvovali na neregularnim izborima na prethodno pokradenim beogradskim, i sada prevarantskim lokalnim izborima od 02. juna, ne treba da priznaju rezultate, da povuku sve svoje mandate, i priključe se opoziciji koja se i dalje bori za minimalne izborne uslove. To je jedini pravi put, bez pokušaja da se vraćaju u prošlost i kompromituju preko milion glasova građana na lažljivim izborima 2023. godine.

  4. Vama su izbori regularni da vas neko uzme za ruku i stavi u fetelju ajde vise nelupajte i mi koji smo bili za opoziciju smo figli ruke od vaseg ponasanja

  5. Svi da napuste parlament!
    Da zakopaju ratne sekire i uvrede, optuživanja!
    Da stvore krizu u društvu!
    Svi kao jedan ako im je stalo do Srbije.
    U suprotnom neće dobiti ni jedan glas bilo ko od njih i bilo kad fa su izbori.

  6. Pa dobro se setili treba vam 6 meseci da ukapirate da vas je pokrao a cak i da nije on vam nebi dao vlast.Vi nikakako nekapirate da ce on vladati dokle on hoce.

  7. AFO@ A minimalni izborni uslov bi bio da se unapred prizna pobeda opzicije ili da se svaki glas za opoziciju pomnoži sa 10 ili da se bar primeni Bajdenov princip poštanskih glasova (za to bi prvo trebali osvojiti srpske pošte ki Bajden američke),

  8. Bilo bi Dobro da se o ovom predlogu izjasne Djilas Marinika I Ponos

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.