Prva reakcija vlade na usvojenu Rezoluciju Evropskog parlamenta

Ostavite komentar


  1. Traženo je da lopovi odgovaraju za krađu da bi vratio suverenitet Srbije koje ste vi oteli!

  2. Pošto su izbori bili, po vama, nikad čistiji, vi ćete bez premišljanja dozvoliti međunarodnu istragu! Je l’ tako, Brnabićka?

  3. Zna Ana dobro zašto ovako „napredujemo“ ka EU sa „naprednima“ i ostalima koji nas zajedno mrcvare više od 30 godina!
    Nego, čudi me da nije napisala da je ta rezolucija „napad na Aleksandra Vučića“!

  4. Još je tužnije i ružnije što u Srbiji postoje i opstaju političke stranke koje se služe nedozvoljenim radnjama da bi fingirale izborne rezultate.

  5. Isčašena izjava žene koja ne razume kako funkcioniše Evropa i njene vrednosti. Nebitan komentar.

  6. Bravo, konačno nešto konkretno, dole botovi i poltroni i van iz javnih preduzeca

  7. Šibicari, aj’ sad da vidim šta ćete. Nažalost, ništa dobro. Počinje povratak u devedesete… Bez bitke se neće predati.

  8. Baj,baj Ana za tebe i autokratu .
    Unija je rekla svoje.
    Uništili ste institucije ,pokrali izbore.
    A policiju stavili da brani vas.
    I bije goloruki narod pod punom opremom.
    To je autokratija suprotno od demokratije.
    Sram vas bilo.

  9. Tkzv. premijerka zabrinuta za suverenitet! Pokušavaj zamajavnja javnosti. Ulazak u EU je značajnim delom gubitak suvereniteta koji se predaje donosiocima odluka u Briselu. Suvereniteta za lopove nema nigde. Na unutrašnjem planu njima se bavi policija, a na međunarodnom interpol i međunarodne organizacije. Da li to premijerka nastoji da izbegne lake poene protiv opozicije jer je dovoljno da pokaže da su „ovo najčistiji izbori“ ili je posredi nešto sasvim drugo: opravdani strah da će lopovluk postati očigledan.?

  10. A od čega ćemo da živimo ministarka , ako nam EU ukine milostinju?
    Ne čini li vam se da je malo blam da nam ceo civilizovan svet govori da smo primitivno društvo koje ne zna šta su demokratski izbori… ah da, to ne, blam ne razumete…

  11. Ovo je početak Milovig scenarija ,neki novi ljudi neke nove koalicije a to koliko je ko drpno od mesne zajednice pa do Andrićevog Venca i ko je tu bio ?puf niko idemo dalje .
    Verovali ili ne

  12. Tupava zamena teza a to što je ovakav profil i „sklop“ u dužini premijerskog mandata nadmašio i samog NIkolu Pašića ne govori o dotičnoj personi već o našoj kontraevoluciji.

  13. Koji nivo razmisljanja!? Ustvari, da li je to uopste razmisljanje? Ako zatrazim da mi neko pomogne da se izvucem iz bilo kakve nevolje, po OVOJ ja prodajem svoj zivot i samostalnost! E, moj brate, sta sve planeta Zemlje nece iznedriti!

  14. И она , и њен газда добро знају зашто је то тако како јесте ; Србија одавно живи од новца који добија највише од нас који живимо у иностранству и шаљемо новац породицама у Србији, на другом месту долазе поклони и помоћ како ЕУ, тако и појединих држава. Од Русије до данас није стигла ни једна-једина рубља, ово само онако на рубу. Препрека свему је да ако се Србија одједном врати “ поштењу “ , моћи ће и даље да ужива поклоне ЕУ, али ће морати да се преобрати у демократску, правну државу, државу у којој постоји председник/председница владе који владају по Уставу и закону и у уској сарадњи са посланицима свих странака, и неће моћи више бити самопослуга за подобне убице, лопове, силеџије, преваранте и “ сакупљаче новца „. Председник
    “ државе “ ће седети у некој вили и чекати да га позову на отварање школе, базена или вртића, и то је СВЕ. Друга стране медаље је да ЕУ обуставити помоћ и препустити Србији де сама бори , народ ће и даље остати пасиван, научи је на сендвиче и паризере када догори до ноктију, многи од нас у иностранству ћемо отворити очи и схватити да је враг однео шалу и затворити буђелар. Онако на рубу, Русија не може да помогне, прво јер неће, није никада ни хтела, једино што је покушавала 200 година да пороби Србију, друго данас после зверског напада на Украјину су јој сви извори затворени, Кина има други принцип, она узима за сваки динар помоћи 100 €вра или долара. Изволте- бирајте.

  15. Odmah da se aktivira ‘Pačja škola’ sa pripremljenim tekstom u centrali – da se napadne izdajnička opozicija i da OBAVEZNO na kraju pohvali Gospdar i njegova borba za demokratiju i narod…
    Prvo da pišu janjičari i preletači, pa ministri i ostali fikusi, onda poslanici (bilje, pilje, kelerabe, …), zatim oni sa više plata kroz UO i JP, pa onda članovi (RIK, GIK, PIK, REM,…), pa sudije (ako postoje), pa dodikovi uvređeni Srbi, pa Srbi sa Kosova na čelu sa SL, …a onda drugovi umetnici i sportisti … i ostala buranija …

  16. Premijerka, mlako je ovo što ste izgovorili, nekako bez strasti, bez ružnih reči. Šta, ostali ste bez teksta?

  17. Brnabićka opet laže RTS publiku, jer u Srbiji postoje političke stranke i pojedinci koji traže ukadanje autokratije, kriminala,…a ne ukidanje suvereniteta Srbije.

  18. Pa Vučić I vaša SNS kamarila je uništila sve institucije, pogazila Ustav, pokrali izbore, napravili kriminalnu državu i sve najgore što postoji u svetu ste uveli. Aman dokle vise bre?

  19. Ma Ana pusti ti ove brutalne komentare. Ti meni reci dokle se stiglo sa istragom ubistva- likvidacije Cvijana i Olivera.

  20. Te i takve izjave..su nas dovele do ovog stanja.Sve je moguce od strane….uf..ne mogu ni da pisem….jer tek onda komentar ne bi bio objavljen…A i ovaj tesko…ne znam zasto mi se svaki peti objavi….Tesko nama kad nam je ovaj fikus prvi operativac..Sta ona da sprovodi,koju politiku kad ne zna nista o tome.Slepo slusanje Vodje…odluke donosi kojima ispunjava njegove naume….sto rece pre neki dan…covek…kazite koliko vam treba 1,2 milikardi i idite..Ovako da bi uzeli te 1,2milijardu ima da nas zaduzite 7,8….
    Nego neka kaze „pater familijas“ kolimo mu jos yreba da li 1 ili dve i idite kod Putina a nas ostavite da vracamo vase dugove….Samo molim Vas IDITE VISE I SKINITE SE OVOM NARODU SA VRATA .
    unapred hvala moderatoru

  21. Da voli Srbiju,AV se ne bi bavio politikom!-Radije bi mešao malter na Pikadiliju!

  22. Pa da li mislite da su u Srbiji bas svi nepismeni? Bruko jedna. Toliko dugo si predsednik-ca vlade da si i sama rekla da je minimalac dovoljan za nekoliko dana života. Na tvom minimalcu je oko 50% gradjana. Zar je to život, kako se to zove. Pa pomrecete i vi sa tolikim bogatstvima i ništa, ali Srbija nestaje. Nestaje jer sve uništiste i oteste od naroda…
    Za bas će biti potreban poseban sud i nadamo se da ćemo i to u siromaštvu dočekati…

Ostavite komentar


Politika

Brnabić u Berlinu sa poslanicama Unije CDU/CSU 10

Brnabić u Berlinu sa poslanicama Unije CDU/CSU

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić saopštila je da se danas u Berlinu sastala sa sa poslanicima Bundestaga iz Unije CDU/CSU, sa kojima je razgovarala o trenutnoj saradnji dva parlamenta, kao i odnosima Srbije i Nemačke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.