Prva sednica Skupštine tokom vanrednog stanja zakazana za utorak

Predsednica parlamenta rekla je da će sutra svima biti izmerena temperatura, a da će posle toga uzeti maske

Ostavite komentar


  1. Po kom to propisu Vlada dozvoljava Skupštini da se sastane i da radi svoj posao?

    1. Koja bre vlada, pa valjda je AV AV naredio da Skupština počne da ga hvali. Pitam se samo koliko će vazelina biti potrošeno!

  2. Na sednici Skupstine treba doneti odluku o podnošenju tužbe protiv Kine za štetu u ljudstvu i materijalnu štetu zbog širenja pandemije .

  3. Jel nekom palo na pamet da je ukidanje rada parlamenta bez posebnog razloga u stvari državni udar? Jedini parlament u Evropi koji ne radi je naš. Eventualno još beloruski

  4. Gospodja advokatica, sazvala Skupstinu, nakon sto joj je Vlada dala odobrenje, pozivajuci se na cl.200 st. 8 i 9 Ustava. U navedenim st. ovog clana Ustava se kaze da, ukoliko Skupstina nije donela odluku o vanrednom stanju, duzna je, da istu potvrdi u roku od 48 sati. Takodje, u ovom cl. stoji da ukoliko Skupstina nije u mogucnosti da se satane???, odluku o proglasenju istog mogu doneti pred. Skups., predsed. Vlade i pred. Republike. Pitanje je zasto Skupstina nije mogla da se satane sredinom marta, kada korona jos nije uzela maha, a sada MOZE? Kao gradjanka, pozivam Drzavnu tuziteljku i Ustavni sud da zastite Ustavni poredak i ne saucestvuju u njegovom rusenju.

  5. Bolje nemojte..besmisleno u ovom sazivu..besmisleno posle svega što je urađeno..besmisleno

  6. Cirkus korona jos uvek gostuje u zemlji Srbiji.Glavni artisti pravnici i Ustavni sud,DODUSE NEVIDLJIVI KO KORONA.Skupstina ukida nesto sto nije ni donela.Ako je predsednica skupstine Skupstina nema sta da donosi i potvrdjuje sutra.Jedino ona ponovo moze sa suborcima da ukine donete mere pa da ponovo rade.Kako sutra mogu da rade pod merama a nisu mogli 15.03.Stvarno cirkus.

  7. Da li će poslanike da ozoniraju na ulazu po preporuci „Dr“ Mitrovića? Mogli bi da koriste i preporuke predsednika Trump-a koji je takođe cenjeni stručnjak za sve i svašta ( imamo i mi jednog takvog ).

  8. Maja Gojkovic koja je promenila 6(sest) stranaka ne uziva veliko poverenje mojih prijatelja i mene ,pa cesto ne mozemo da joj verujemo kada nesto izjavi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.