Prve reakcije političara iz Srbije na izbor Jakova Milatovića za predsednika Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Ispravka, trebalo bi da pise „sadasnjih i bivsih politicara“, jer Zorana Mihajlovic vise nije relevantan politicki faktor, vec predavac na podjednako propaloj obrazovnoj instituciji.

  2. A sad su neki faktori Zorana Mihailović i tamo neki Basta. Totalno beznačajni.

  3. Kako su se javili Vucicevi trbuhozborci. Kao „dobri smo“, a pre mesec dana Vucic poslao podatke da se izbaci Spajic iz trke, a posle aktivirao Seselja da „podrzi“ Milatovica…uprkos svim naporima-pao je Milo, neka se spremi Aleksandar..

  4. Da li su čestitali novoizabranom predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviču veliki prijatelji Mila Rada Trajković i Sonja Biserko,, i Čanak….. “У пуној дворани „Морача“ у Подгорици конвенцији су присуствовали и Ђукановићеви гости из Србије Ненад Чанак, Соња Бисерко и Рада Трајковић који су раније подржали актуелног председника Црне Горе на председничким изборима.“

  5. У Црну Гору све граџање, има ли неки сељак?

  6. Ta Zorana Mihailovic više nema nikakvu državnu funkciju, ona je samo član SNS i ne vidim zbog čega joj dajete značaj tako što prenosite njene čestitke.

  7. Koliko znam, gospodin Milatović je ekspert za ekonomiju, a gospodin Basta je primarno fiskulturnik, uz to i politički potrošen.

  8. „Pametan je Gorbačov biće dobar dok je nov . A kad bude star , biće ista stvar“. ( Bora Đorđević )

  9. Basta, kome je jos bitan taj glasnogovornik aktuelnog izdajnickog rezima ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.