Prve tužbe idu Vučiću, Pinku i Informeru

Boško Obradović najavio da će tužiti sve one koji Dveri i njega budu nazvali fašistima

Ostavite komentar


  1. Kada bi opozicioni lideri i nezavisni mediji tužili SNS, Informer i Pink za uvredu i klevetu neki od njih bi itekeko vodili računa šta pišu i šta govore jer ne bi mogli da isplate tolike novčane kazne.

    1. Provereno znam da je Mladjan Dinkić naplatio preko 100 hiljada evra od Kurira i Informera zbog lažnih optužbi i klevetanja. Onome koji te troškove na kraju i pokrije to očigledno nije mnogo jer je postigao svoj cilj…

  2. Gledama Vesti, deca čekaju u redu na Sajmu knjiga da im Kija potpiše knjigu… Sudski izvršioc oduzeo ženi stan od 90 hiljada evra za dug od 6 hiljada evra, pa ga prodao za 26 hiljada, od čega je ženi uplaćeno 8 kao razlika koja joj pripada… Vulin drži govor na Konferenciji o bezbednosti u Kini, trudeći se da izgleda i zvuči kao pravi nacional-socijalista… Muž ženi, otac ćerki, majka sinu, mora da potpiše Ovlašćenje kako bi upravljali automobilom koji nije u vlasništvu onoga koji upravlja… Pogadjate, mora da bude overeno (i naplaćeno) kod Notara… Da zlo bude veće, ako vam pauk-služba odnese auto, neće vam ga vratiti ako nemate ovlašćenje… A mi svi ludi, pa ne znamo da je onaj kupac za 26 hiljada deo mafijaške družine, kao i da svaki izabrani Notar plaća procenat onome koji ga je izabrao… I sedimo… I ćutimo…

  3. Obradović sve više počinje da liči na Đilasa, kopira svaki njegov potez. Ne zna se koji od njih dvojice više laže!

  4. Ovi iz Saveza su krenuli redom da tuže, ni jedna stanica nije bezbedna, svaka novina drhti kad se štampa. Ma smešni su.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.