Prvo gušenje protesta pa izlaženje u susret zahtevima

Ana Brnabić pokrenula neformalni proces u Vladi Srbije za smanjenje akciza na gorivo

Ostavite komentar


  1. Dobro je da akcize budu smanjene ali neko mora da odgovara za ograničavanje slobode kretanja građana. Iz pojedinih gradova nije bilo moguće izaći.

    1. O kakvom ograničavanju slobode kretanja ti pričaš? Peške si mogao da ideš gde god si hteo.

  2. Nstavite sa protestima, pa će vam Mr. Wolfe pokazati svoju zbirku zarđalih kašika o objasniti princip „sto (vaših) za jednog (mog policajca)“.

  3. „Istovremeno, predsednik Srbije je naložio ministru UNUTRASnjih poslova da primeni „blagu represiju“ da spreči proteste građana i zaustavi blokade puteva.
    Predsednik drzave na to NEMA USTAVNO PRAVO! Ministru moze da „naredi“ samo gospodin premijerka. Opet DIREKTNO krsenje Ustava, i to prolazi NEZAPAZENO!!!! DOKLE?

  4. Zanimljivo je da premijer pokreće neformalnu raspravu o smanjenju akciza na gorivo, pitam se otkud joj takva ideja.

  5. Zasto nigde nje objavljen snimak koji se siri na Facebook-u na kojem se vidi kako zandarmerija tuce zemljoradnike koji protestvujju!?

  6. Neka EUtopija brine o svojim problemima, njihovog slugu vucica cemo mi da resavamo

  7. Gospodo iz vlade…. Ne stoji politika niti jedan politicar iza ovog bunta prema vama vec nezadovoljstvo nas gradjana…. Dokle vise da nas muzete i izbijate svaki dinar iz dzepa, hocemo bolje uslove za zivot nas i nase dece. Zato smo i glasali za vas koji ste nam to i obecali. Toliko da se zna.

    1. Ma kakvi politicari . To je samo izgovor i izvrtanje realne slike kao opravdanje. Nezadovoljstvo naroda je u pitanju. Pa svi mi iz svog dzepa placamo gorivo i nas kosta a ne stranke i politicari a opet mi i njima punimo rezervoare nenormalnom akcizom ! Ma sramota bre ! Sta ? Vucic ce da mi objasni da gorivo nije skupo i da ga uporedjuje sa cenama u okruzenju ?! Ma zabole me i za okruzenje i za njih , nisu nam isti dzepovi. A koja je to sloboda kad hapse ljude zato sto protestuju ?! Dok postoji ne zadovoljstvo u narodu znaci da nesto nije u redu i to nije za zanemarivanje. Matematika je prosta i niko ne treba da mi objasnjava da 50 posto nije mnogo i da je gorivo jeftino i da bi 10 posto bilo ok. I da cene goriva poskupljuju i uticu na sve ostalo ! Pa nismo mi lud narod ! Za ovo ce platiti cenu i Vucic i stranka na izborima ali vidim da nisu svesni jer ne slusaju glas naroda. Ja sam ga glasao ali vise ne ! Necu biti sigurno jedini a ni u manjini ! Zivi bili pa videli. Necu da me neko pravi budalom !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.