„Ko prespava izbore, nek ostane u večnom političkom snu“: Sa konvencije „Biramo borbu“ poručeno – svi na izbore

Ostavite komentar


  1. Čim vam vidim slike jasno mi je da ćete kolektivno plakati 2. juna uveče.

  2. Doživeo sam da dve kafanske pevaljke, Seka Aleksić i Topalko, budu elita opozicije. Zemljo, otvori se.

  3. Ne znam zašto, ali kada čujem ove da pričaju o velikim pobedama, turbo-demokratiji koja će uslediti i sličnim stvarima, kao da slušam Kristijama Golubovića sa njegovim lovačkim pričama iz kriminalne mladosti.

  4. Какве су ове фаталистичке изјаве. Људи, дај се освестите, локални избори су не гиљотина. НЕ ИЗЛАЗИМ САДА – “ни под сваку цијену“ кажу Хрвати

  5. Samo napred.Program i da znamo koja partija sta obecava.Jasno i glasno.Ono-protiv Vucica,za Vucica…to nas ne zanima.Zanima nas ko je za Srbiju,za nase KiM,za nasu RS,za nasu crkvu…Srbi vise nece glasati tudjine i njihove programe.

  6. Svaki građanin je jedna ćelija društva. Ako je ćelija nefunkcionalna organizam je bolestan. Zato izlaskom na izbore i glasanjem mi ozdravljamo naše društvo. I svaki sledeći izbori treba da budu u cilju sve boljeg i boljeg izbora vlasti. Svuda oko nas ima pametnih, sposobnih i odgovonih ljudi. Treba im dati šansu. Da nam svima bude bolje. Moguće je, nije teško

  7. Neutemeljena i bezobrazna izjava, ne zbog političara iza kojih stoje veoma ozbiljni građani. Vi ste se;Parandiloviću i većina vaših istomišljenika, rodili juče i ne znate ama baš ništa o snovima. Vama je zinulo blagoutrobije, u svojoj gluposti i političkom amaterizmu. Trećeg juna ćete izmišljati priču, da vas građani nisu podržali, zbog većih i pravih boraca protiv režima, no što ćete vi ikada biti. Stidite se.

  8. Ja sam bio ucesnik, tada kao maloletno lice, protesta 1997. godine i kasnije 2000. godine. Nažalost nikako da se 24. godine probudim iz ovog kosmara, tako da cu ovaj put ovaj put prespavati

  9. Za sada su mediji u dubokom snu. Četiri nepuna dana imamo do izborne ćutnje, ali i dalje najviše tekstova šta je rekao Jovaanović, Marinika i drugi bojkotaši, iako oni čine manjinu. Ovaj bojkot Beogradskih izbore je do sada najbolja Vučićeva izborna prevara. Zato što je u okvirima legalnog. Osim ukoliko se ne dokaže podmićivanje, što je teško sa ovakvim pravosuđem i medijima. Tako će Vučić nadomestiti manjak fantomskih biraca. Zato Biljana, ujedinjenje opozicije jeste dobra stvar, ali nisu svi koji sebe tako nazivaju opozicija. Nemojte nas, vaše gladačko telo, opet da razočarate nekakvim koalicijama ubuduće sa onima koji rade za Vučića.

  10. Koliko vestacke „inteligencije“ u naprednim komentarima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.