PSG: Batinaši ispred zgrade Predsedništva imaju slične manire kao oni čije interese štite

Ostavite komentar


  1. Payite sad ovo. Opoyicija se svadja iymedju sebe, gradjani za ove ljude koji su lideri politickih partija nece da glasaju a zahteva se od olosa koji je na vlasti da nesto uradi sto bi njima naskodilo.Pa ovoje ludilo. Kada,vi „uvredjeni gradjani“spustite nos i listom podryite bilo kog politickog lidera i njegovu stranku,onda ce te imati moc ipravo da yahtevate nesto od ovih olosa i proalica koji su na vlasti

  2. Da vidim koliko se „Danas“ poštuje tuđe mišljenje… Ja mislim da je dotični pokušao nešto slično u USA probudio bi se u Gvantanamu, u GB bi ga takođe pojeo mrak, međutim tamo je „demokratski mrak“ pa valjda građani lakše podnose kada nekoga takav mrak pojede… I svuda u svet kada su demonstracije obezbeđenje reaguje na nasilne pokušaje ulaska u zgrade državnih institucija i ne mašu značkama već pendrecima i pištoljima. Ovo je moje skromno i potpuno nepristrasno mišljenje.

    1. SAD su demokratska zemlja, za razliku od Srbije u kojoj su institucije podredjene volji jednog coveka, a afere ljudi iz vlasti stalno zataskavaju. U SAD ne bi mogla da se dogodi Savamala, sudar na naplatnoj rampi za koji su „nestali“ snimci, „poligraf“ koji prolaze svi „nasi“ ljudi, pad helikoptera bez odgovornosti, nabavka aviona za vladu bez ikakvog traga, utociste licima koja su osumnjicena za ubistvo, davanje drzavljanstva osobi koja je osudjena za kourpciji kupovina diploma i jos mnogo toga Tamo bi akteri afera bili osudjeni na visedeceniske kazne, a mozda i dozivotne. Mozda ste culi za slucaj bivseg guvernera Ilinoisa, Roda Blagojevica (naseg porekla) koji je osudjen na 14 godina zatvora zato sto je pokusao da „proda“ mesto u Senatu (pola kazne je izdrzao i sada se zali u ocekivanju smanjenja kazne) Kada u zemlji imate institucije koje rade svoj posao, onda je krsenje propisa kaznjivo. Kada imate vlast koja svakodnevno krsi propise i nikome za to ne odgovora, onda je to poziv i gradjanima da isto to cine…

  3. Smešno saopštenje pokreta čiji vođa kaže da je idejni tvorac šetnji, a sad im se u lice svima smeje. Mislim da je i ovo saopštenje još jedan podsmeh svima koji šetaju.

  4. Borba 2 interesne grupe. Ne poznajem osobu koju to uopste interesuje a kamoli da izlazi na ulicu da se bije ili bude bijen, vredja ili bude vredjan zbog politike. Svako gleda svoja posla, ne mozes ni da pomenes ista na tu temu. P.S. Svaku zrtvu SVI zaborave do sutra ujutru, tako da…razmislite o drugom nacinu borbe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.