PSG: Dačić nastupom na RTS-u unizio funkciju predsednika Skupštine

Ostavite komentar


  1. Peti oktobar 2000-te je bilo vreme za pojavu srpskog Ataturka (Oca nacije) Mustafa Kemala, kada bi lideri SPS, JUL, Radikala, morali da se nađu iza rešetaka. Na tom đubrištu istorije iznikao je Crni Korov pod imenima Dačića, Ružića, Palme, Nikolića, Vučići, Vulina… koji je privukao Vesiće, Mihajlovićke, Zekićke, Čomičke i slične štetne saprofite, a sve sa namerom da dokrajče Srbiju.

    1. Milose komentar za 10.,ali ima ona narodna poslovica,gluvom ne vredi govoriti a coravom pokazivati.To ti je narod danas u Srbiji.

    2. Srpski narod nije nikad trpeo jatam, pa nece ni vas. Po vama treba doneti zakon da DOS manlije vladaju dozivotno bez mogucnosti da se drugi kandiduju. Promenite narod.

    3. peti oktobar je unistio Srbiju a oporavlja je od 2012 Vucic svidelo se to nekome ili ne ali je to prava istina

    4. Poredjenje sa Turskom i Kemalom Ataturkom Vam i nije baš neko poredjenje? Ako se malo okrenete i pogledate Tursku danas, videćete da su na vlasti iste one snage protiv kojih se borio Ataturk a „fes i feredža“ su popularniji medju muslimanima nego ikad ranije. Turska ponovo ima „sultana“ samo što se on tako, javno, ne zove. Inače, što se tiče naše opozicije kao i „štetnih saprofita“, mislim da bi se možda nešto i promenilo kada bi PSG, kao i ostale „ultraprogresivne“ stranke, koje ne mogu da dobace ni 3%, ponudile bilo šta drugo osim, mržnje prema Vučiću i cinkarenja sopstvene države institucijama EU i SAD, odnosno, istima onima koji su nas onako bezdušno uništavali „za naše dpobro“?! Ne pothranjujte glupost, svojim komentarima, jer će na taj način Vučić biti na vlasti još „X“ godina.

      1. Ne kurobecaj se previše grai zoranče jer svakom dođe smrtna ura kako kažu zagorci…tako da to tvoje X godina brzo dobije konkretan broj i to poslednji.

  2. Čuj uzurpirala vlast. Veću budalaštinu skoro nisam čuo. Neko ko je dobio 60 posto glasova na izborima, uzurpirao vlast.

  3. PA ŠTA STE URADILI OD 2000 GODINE UNIŠTILI CELOKUPNU PRIVREDU RASPRODALI SVE ŠTO SE MOGLO PRODATI I SADA BI PONOVO DA DOĐETE NA VLAST, SA KOJIM PROGRAMOM SA KOJOM IDEJOM SEM MRŽNJE I ZAVISTI NA USPESIMA SADAŠNJE VLADAJUĆE GRUPACIJE, RAZMISLITE MALO VIŠE.

    1. 2000 je zemlja bila u ruševinama, dugovi su premašivali 3 godišnja BDP, devizne rezerve blizu „0“,za penzije se dugovalo 3 godine, a Devizna štednja, Jezda i Dafina što izneti što spiskani na ratove. Samo Rusima za naftu i gas je io dug 300. miliona dolara. Plus Londonski plus Pariski klub. Banke su postojale samo na papiru, dugovanja i nenaplativa potraživanja zajedno su prelazila 7 milijardi dolara. Onda je došao DOS i odneo sve…

  4. Vi Pišete da unizite Drugog
    A Covek moze da se pojavi na bilo kojoj Televiziji samo što vama to smeta

Ostavite komentar


Politika

LSV - Vojvođani: Imenovanja Nikole Pejakovića i Aje Jung na funkcije u SNP-u, još jedno naprednjačko ruganje građanima Novog Sada 9

LSV – Vojvođani: Imenovanja Nikole Pejakovića i Aje Jung na funkcije u SNP-u, još jedno naprednjačko ruganje građanima Novog Sada

Ako do sada ova vlast nije (a jeste) demonstrirala dovoljno nakaradnog i podobnog zapošljavanja, uništavanja i zatiranja multikulturalnosti u Novom Sadu – sada je učinila dodatni napor te se još jednom otvoreno narugala svima koji žive u Novom Sadu, ali i šire, i svima koji su voleli i poštovali instituciju Srpskog narodnog pozorišta, saopštavaju iz Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani, povodom imenovanja Nikole Pejakoviča i Aje Jung na funkcije u ovom teatru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.