PSG: Dačić odlaskom u Moskvu žrtvuje interese Srbije zarad svoje predizborne kampanje

Ostavite komentar


  1. Ovim odlascima u Rusiju, prvo Vulina pa sad Dacica, Srbija nista ne dobija, samo gubi. Ne znam zasto to rade i guraju prst u oko EU. Valjda su interesi drzave Srbije vazniji od njihovih licnih interesa a instrukcije Moskve mogu dobiti i iz ambasade u Beogradu ili kako ih vec i do sad dobijaju.

  2. Која ЕУ,па то су арогантни хоштаплери.Шта ће нама такво друштво које дугорочно има за циљ има низ будалаштина,које су у супротности да нашом вером,обичајима,традицијом.Путуј Европо…

  3. Pa kada je ON brinuo o interesima Srbije u ovih 35 godina zamajavanja… isključivo radi za svoj lični interes … KOFERČE !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.