PSG: Dogovori solidna osnova, fer izbori zavise od njihove implementacije

Ostavite komentar


  1. Potpuno ste u pravu clanovi PSG, uzbunjivac iz Krusika je i dalje u kucnom pritvoru, afera se zataskava, Simonovic preti tuziocu a Vucevic je podneo tuzbu protiv svog predsednika stranke i drzave. To si zaista „znacajni rezultati“.

      1. Da,jeste..i ja sam bio u malom cudu,ali ne zaboravimo,moc je cudo i menja i „najbolje“, mada doticnog ne bi osim u ulozi glumca svrstao u iste.

  2. Meni je ovo zaista glupo…pomerili izbore za mesec dana i ravnopravnost na rts-u! Kao da ste deca, vuce vas za nos…Novi clanovi REM-a videcemo da li rade svoj posao vec posle prvih mesec dana, koga ce i koliko da kazen. Jel znate? Ja znam…nego idite vi na izbore, za bolje i niste…dzabe da vam pricamo bilo sta…

  3. Još jedna grupica da dobije posao. Baš bih voleo da znam gde taj Albahari sada radi i onaj što je bio podpredsednik Kosova a stan kupio u Beogradu. Od čega žive članovi Predsedništva PSG. Svi su u redu da zamene Čedu i Čanka i sednu na kanabe i ljube skute gospodaru. Koliko članova imate. Treba da znate da Vam treba 20 hiljada kontrolora ili se nadate da će vam diktator pozajmiti malo glasova. Pamet u glavu dok još ima vremena. Samo bojkot i dalji pritisak će dati rezultat.Prestatnite da glumatate opoziciju i izađite na scenu kao glavni glumci sa svim iskrenim opozicionarima i velikim delom svog naroda.

  4. Dobili ste april umesto marta,bravo,bravo,izborili ste se?Nije stvar termina,već uslova pod kojima se izlazi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.