PSG: Ekstremni govor patrijarha

Ostavite komentar


  1. Nemojte, ekstremni govor Patrijarha. Recite da li je Irinej u pravu ili nije.

    1. Da li je u pravu ? Koliko si ti licemeran….Kako da uporedjuje Crnu Goru i NDH ? Da li shvatate koliko je to poredjenje preterano i neukusno ? Da li pametnom treba objasnjavati koliko je preterao….Ja cu ti reci….Ne da nije u pravu, vec je opasno preterao, a na vlasti nisu Nemanjici, vec je 21 vek, ali to nikako da shvate nasi crkveni velikodostojnici, bave se stvarima koji nisu u njihovoj nadleznosti. I da, cisto da razjasnim : sto posto sam beogradjanin, crnogorci su me opasno razocarali, ali ovakvo poredjenje sa NDH je za osudu. Pa se ti veliki srbine i patrioto ljuti koliko hoces….

    2. Mi smo država koja je rehabilitovala sve GENOCIDNE KOLJAČE iz ww2. Od oko 700 članova izvršnog i glavnog odbora i još nekih 100 članova komisija Socijalističke partije Srbije nijedan nije Albanac (SPS je deklarativno lavičarska). Kome mi imamo prava nešto da kažemo. Prethodni predsednik države je četnički vojvoda, aktuelni bez dozvole SPC ne ide ni u bioskop, oboje politička deca ratnog zločinca. Mi smo zemlja u kojoj begunac od međunarodne pravde V. Radeta može da vređa majku koja je u Srebrenici izgubila muža i dva sina.

  2. PSG-u je bolje da ne daje nikakve izjave,jer iz svega navedenog sto je izjavljeno zakljucujemo samo da ga briga o srpskom narodu uopste ne zanima

  3. PSG se u politici postavlja ko nekadasnji pokreti protiv Vijetnamskog rata u Americi – cvece, sloboda, prava. Sve je to u redu, ali da patrijarh nije ovo pomenuo ne bi se ni komentarisalo. Mada PSG gadja pravo u metu. Danas je dovoljno drogirane, bezlicne, zombirane omladine kojoj je samo stalo do svoje doze, a druge ko…

  4. PSG je potrčao da se dodvori Crnogorcima i umesto da podrže patrijarha zato što je izneo istinu oni ga napadaju da je njegov govor ekstremni.

  5. Jedina normalna reakcija na patrijarhov govor. Ne osvrćite se na negativne komentare, to je samo zato što je normalan narod suviše lenj i zauzet da bi pisao reakcije u novinama.

  6. Moli se britanska ambasada da kaze ovim ljudima ko je na vlasti u CG,s obzirom da spominju“modernizaciju i emancipaciju“.
    Jedini postkomunisticki diktator na ovim prostorima koji ima veci budzet(pokraden novac) nego drzava CG.

  7. Posle Hrista i apostola došla je Crkva! Ona je oduvek vodila p o l i t i k u koja nije imala blage veze sa osnovnom načelima Hristovog učenja! U istoriji ljudskog roda iza najvećih zločina, ratova stajalali su najveći crkveni velikodostojnici. Verujem da je većini hršćana poznata priča u kojoj Hristos zaustavlja kamenovanje jedne žene rečima : „Ko je bez greha, neka se baci kamenom !“ Istog trenutka r u lj a se zaustavila ! Šta je sa p r a š t a nj e m !? Kada je Crkva ustala protiv ratova nacija i i pozvala na ljubav i mir među ljudima različitih vera, nacija, rasa !? Dakle, pravo Hristovo učenje mogu prenositi samo ljudi iskrenih moralnih uverenja !

  8. Његова светосз и С. П. Ц. нису злоупотребили гостопримство Црне Горе из једностабног ратлога:Црна Гора се као таква први пут помиње у 14 веку а Српска Православна Црква је ту пд памтивека.Откуд Милу толика мржња према свему српском.Пон је био комуниста ..А КПЈ каже:*Новембра 1924 године, по налогу Стаљина, попут грома из ведра неба, ЦК КПЈ лансира нечувену лаж: да Црногорци не само што нијесу Срби, већ да их Срби „национално угњетавају“. *
    Добар ученик од још бољеег учитеља.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.