PSG: Ljudi bliski SNS-u nastavljaju da kupuju značajne medijske kuće

Ostavite komentar


  1. Da li to znaci, da ovi iz opozicije zele i dalje da kupuju po smesnim cenama kao sto su kupovali, pa ih zabrinjavaju stvarne vrednosti, ili je nesto drugo u pitanju?

  2. Na nekoj TV neko u vezi sa ovom prodajom pomenu neko reč „Vučak“.Tim povodom čestitam građanima sela Vučak u predgrađu Smedereva na uspešnoj kupovini Novosti.Sada ste pored ostalog poznati kao jedino selo sa novinskom izdavačkom kućom.Voleo bih samo znati u kojoj štali je redakcija, u kojoj štamparija a u kojoj magacin?

  3. A bogu fala da se neko setio da pomene ociglednu pljacku 200 000 000 ( dvesta miliona) evra od Telekoma i njima kupio Kopernikus za,10 puta vecu cenu a onda Kopernikus B92, O2 i Prvu. A penzije vece 2.3%

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.