PSG: Međunarodni posmatrači neophodni za kontrolu izbornog procesa

Ostavite komentar


  1. Mialim da bi PSG-u, umesto medjunarodnih posmatrača, trebao da traži „medjunarodne birače“. S obzirom na populrnost, koju uživa gospodin Trandafilović, mislim da mu ne mogu pomoći nikakvi posmatrači. Znaju da će videti ono što je očito. Sa ovakvima se ne izlazipred birače. Barem ne u ozbiljnoj državi.

  2. Za sada vas prvo treba da brine da li cete da u opste skupite dovoljno potpisa da izadjete na izbore jer se samo na vas jos ceka.
    Bilo bi presmesno da ne skupite ni tih 10 hiljada potpisa.

  3. Ne bih voleo da sam Sergej, i da ujutro moram da se obrijem, jer bih morao da se pogledam u ogledalo.

  4. Pa to bi bila kardinalna greska. Oni su oduvek taj posao radili neozbiljno i ne ulazeci u detalje niti u sam izborni proces… postoji li neki plan kako imati kontrolore na svim birackim mestima? To je jedini nacin da znate tacno sta se desava na samom izbornom mestu…

  5. Uzalud pozivate posmatrače. Oni će doći ali neće ništa videti. A vi ćete ostati na stepeništu Skupštine da plačete i molite da vas puste malo unutra. Ne zameram vam, većina ste mladi pa vam treba dobro uhljebljenje. Zato ste ubedili Lidera da izađete na izbore koji su odavno završeni.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić : Beskrajno se radujem raspravi o litijumu 8

Brnabić : Beskrajno se radujem raspravi o litijumu

Ana Brnabić, predsednica Skupštine Srbije na X mreži , reagujući na pisanje Nove S i optužbe opozicije da vlast beži od rasprave o KiM i ltijumu , napisala je da ona i vlast ne beže od tih tema, kao i da opozicija ponovo pokazuje svoje licemerje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.