PSG: Mladi da se trgnu, ovakva Srbija nije pristojno mesto za život

Ostavite komentar


  1. Mislim da ko je neradnik uvek ce mu sve smetati. Imam drugve rade u info stud i imaju velike plate i prezadovoljni su, bice i nova povecanja u javnom sektoru, ali dzaba, kad nekima nikad nista ne valja.

    1. Takoe. Mladi nece da radu, zuju samo, posla ima crnci ga rade, malinu da beru necu, a ovamo jabuke ko krompir.

  2. Да млади треба да се тргну и ангажују политички али не у сендвичарском пропагандним тимовима ако мисле да њихова деца имају будућност.
    Како је давно речено срећу им не може донети ни држава ни партија већ сами они али ако се освесте и удруже. Разједињени лако постају плен лешинара на власти свих боја.

  3. Sve zavisi iz kog ugla se gleda, neko će ipak reći da se posle teških godina konačno vidi svetlo na kraju tunela i da se ipak sve više mladih zapošljava, i da nam očito polako ali sigurno raste standard.

  4. Vidite samo sta rade ljudi u Hongkongu a zive bar 10 puta bolje od Srba pa ipak zaostravaju demonstracije vec mesecima. Tesko Srbina naterati da se dosledno angazuje za neku ideju. Ono sto nam nedostaje a sto je na zapadu prisutno, jeste DOSLEDNOST i ISTRAJNOST da se okonca zapoceto a ne sve uvek od slova A pacici cika Jove Zmaja! Danas ni ne znaju mladi za njega:-(

  5. Kakvu im drzavu ostavljamo, skroz razvaljenu i ocerupanu i ne treba da ostanu ovde u pustari koju je Aleksandar Vucic pretvorio u licnu prciju i zavedenom MAFIJOKRATIJOM. Nepismeni, polupismeni svet je oteo drzavu i pretvorio je u zemlju „izgubljenih dusa“i sludjenog sveta, ko je jos uvek normalan mora da poludi a ko je pametan i ima neko znanje i zvanje steceno na posten nacin, naravno da ce da „pali“ preko granice. Srbija je okupirana zemlja od strane dzibera i olosa svakakve vrste koji su zauzeli prostor i do te mere ga je zagadio da su potrebne decenije da se dekontaminira i da se ocisti od ove fukare a zivot brzo prolazi i nece nikoga da ceka.

  6. Sve nevolje ove vrste pocele su devedesetih, a eskalirale 5.oktobra 2000. godine dolaskom demokrata silom na vlast, koji nikako da prebole debakl na poslednjim izborima, vec hoce opet silo do vlasti,pri cemu ne prezaju ni od brutalnog ugrozavanja opstanka cele drzave i naroda. Sujeta i mrznja su gadne i pogubne u svojoj slepoci !

  7. Коме Србија није добра нека узме пасош и тражи бољу земљу! Оставите на миру нас којима је Србија најбоља на свету и никад је неби наспустили и пљували по њој! Пустите нас више да нас учите шта је за нас добро! Ваљда имамо право да сами проценимо шта нам је добро !Коме није тако далеко му лепа кућа! Срећан му пут!

  8. Sergeja ukebala policija kako divlja na Savi gliserom i sa ubicom 19-ogodišnje devojke,ali za vaš list “Danas“ to nije vest.Dakle što se tiče mladih,svidjalo se to nama ili ne,1/3 se drogira,ili su već zavisnici alkohola,1/3 gleda kako da ne radi ništa,ali da lepo živi,pa makar se bavila i kriminalom,a 1/3 su normalna deca,koja bi da žive od svog rada i znanja…pa,sad neka svako pronadje sebe,ili svoje dete u koju trećinu spadaju.

  9. Ovakav botovski napad na tekst koji niko ne komentarise je dokaz da ih PSG ozbiljno zulja. Cak i vise od drugih.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.