PSG: Moguća tehnička saradnja sa svim opozicionim strankama

Ostavite komentar


  1. Kakva tehnicka saradnja tehnicka greska u saradnji moze samo da nastane .

  2. Nisu ovo kvalitetni kadrovi , ali treba smeniti ovu vlast zbog teskih uslova zivota koje je namtnula ljudima .Samo po potanju komunalnih usluga koje dostizu 45 % od procenoog primanja najveceg broja primanja , pokazali su neodgovornost i da ih treba menjati.Mnogo propagande , populizma a teski uslovi zivota su razlog i opravdanej za promene .

    1. Neizlazeci na izbore ili glasajuci za sefa, to je oko 75%stanovnistva, indirektne ili direktne podrske. To je realnost. Ako neko misli da mu je dobro ja ga ne mogu ubediti da nije, ali ga ne zelim slusati kada mi prica o svojim problemima. Zakljucak, vecina stanovnistva je za ovaj rezim.

  3. На мом фејсу главна слика је слика Господина Јанковића. Много ми је драго што је за Русију рекао то што је рекао. Онај проевропски део ми се не свиђа никако. Та Европа ради исто што и Русија само у обрнутом смеру. Европа нас је натерала у приватизацију за коју сви видимо колико нам је зла нанела. За сада не видим Србију у његовим речима, прича о владавини права, правној држави је вероватно најлакше остварив циљ, онај други да Србија постане своја на своме и политички и економски се не назире ни издалека.

  4. Svi ne mogu zajedno, sa ili bez tehnički saradnje
    Tako se politika okupljanja u jedno solidno oportuno jezgro za promene ne dobija
    Politika kompromisa je još jedna
    Loša politika!!!!!?

  5. Videli smo vase ideje i istrajnost tokom bg izbora, zato i sumnjam da ce od ovoga nesto biti.

  6. Savet gospodinu Jankovicu da se spusti na zamlju i realno sagleda stanje kada je opozicija u pitanju.Iskreno niti on niti njegov pokret nemaju veliku podrsku bar u krugu prijatelja sa kojima se druzim Kada bi se njegov pokret na celu sa njim pojavio na nekim sledecim izborima siguran sam da bi postigli rezultat daleko od zavidnog.Cilj je odagnati sujete koje su kada je Jankovic u pitanju previse prisutne i udruziti opoziciju na vreme kako bi udruzena postigla zavidniji rezultat u cilju svrgavanja trenutne garniture sa vlasti kojoj su funkcije ,privilegije koje one donose i udobne fotelje u prvom planu.Gospodin Jankovic nema dovoljno iskustva na politickoj sceni jer mu treba vremena da ga stekne jer se ono ne moze steci preko noci.

Ostavite komentar


Politika

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju 10

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju

“Ne hvala. Grupa građana “Dr Dragan Milić” nije na prodaju, a nije na prodaju ni grad Niš, ni volja građana Niša”, poručio je na mreži “Iks” predsednik ove GG Dragan Milić predsedniku SRS Vojislavu Šešelju, koji je apelovao na ljude sa Milićeve liste da se odlepe od njega i formiraju svoju opciju i da podrže vlast u ovom gradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.