PSG organizovao akciju ‘Mala galerija Sinišinog plagijata’

Ostavite komentar


  1. Vi bas nemate pametnijim stvarima da se bavite osim doktorata doticnog? Zaista ste nesposobni!

    1. Doktorat je plagijat, a to je krivicno delo, za koje se opet krivično odgovara. Pre pokretanja krivičnog postupka okrivljeni se otpušta iz službe iz moralnih razloga! MORALNIH, čuli ste za tu reč??

  2. Svakako da ne podrzavam doktorat S.Malog ako je plagijat, ali, ljudi moji, da li je moguce da se u Srbiji govori samo o tom doktoratu koji je plagijat. Nivo obrazovanja na fakultetima u Srbiji je takav da se moze pronaci more takvih plagijata, i jos gore, narucenih doktorata koje neko drugi odradi i napise. Ovo je vec smesno da se silni profesori bave jednim doktoratom a u svoja dvorista nece da pogledaju.

    1. Poštovana Aleksandra, postoje fakulteti u Srbiji gde se samo radom i znanjem dolazi do diploma. Zato bih Vas zamolio da ne vređate sve naše naučne institucije. Naša deca sa diplomama stečenim na ozbiljnim fakultetima lako dobijaju posao u moćnim svetskim kompanijama. Naša deca sa diplomama kupljenim na privatnim fakultetima lako dobijaju posao u javnim preduzećima. Nadam se da vidite razliku.

  3. Predlog
    Što ne organizujete Galeriju
    Opozicionih Gluposti
    Baš pod tim imenom
    Pa da malo i mi uzivamo u razgledavanju

    1. Zato sto je to stvar pismenosti, a tvoj komentar je nepismen.
      Medju vama botovima je bas tesko naci pismenu osobu koja ne pravi gramaticke i pravopisne greske.

      1. A ima i vas Gramaticki Bezgrešnih
        Svaka cast za zarez i tacku
        Sa vama Drzava da Propadne Nece

  4. Čudi me da članstvo nije zabrinuto što Ser Gej nije već 24h nije nikome obratio seksistički…ili ti prostački….

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.