PSG: Osuda incidenta u Borči

Ostavite komentar


  1. I ja se slikah u Prištini sa srbskom zastavom i nastavih a privređujem bez problema , o čemu vi pričate . Inspekcijski nadzor 24h , bojkot pekare i totalno ignorisanje pa onda nek se mami pokazuje , a može i Vama iz psg-a

  2. Gospodo iz PSG, po čemu su onda građani Srbije Mađarskog porekla drugog reda u odnosu na druge.

  3. Da su se lideri (ako uopste i postoje) tako oglasavali i za sve one nepravde koje nas narod na Kosovu dozivljava svakodnevno, onda bih ozbiljno shvatio njihov protest i brigu. Presipate iz praznog u suplje.

  4. Kada procitate komentare na „nasim“ sredstvima informisanja kao sto su Danas i N1, (druge sajtove ne smem ni da otvorim) vidite da nam spasa nema! . Ko o cemu, svi o nepravdi prema Srbima, a nikada im ne smeta nepravda prema drugima. Kada se pomene holokaust, odmah ide, a Srbi u ustasiji? Kada se pomene Srebrenica, odmah sledi, a sta se dogodilo u Bratuncu? Kao da se jedan zlocin moze „zameniti“ drugim. A nikome ne pada na pamet da tako cini besmislenim „svoje“ zrtve. Ovaj ne samo besmisleni, vec opasni „protest“ pokazuje koliko je ovo drustvo izgubilo kompas. Prvo, covek je orla obesio na SVOM fejsbuk nalogu, a ne na vrata pekare. Da li ce ovako biti progonjeni i oni koji nose slike OSUDJENIH ratnih zlocinaca? O odvratnom primitivizmu sa svinjskim glavama muka mi je i da komentarisem. Medju Albancima ima mnogo hriscana, a Muslimani nemaju ama bas nikakav problem sa svinjama, vec samo ne jedu svinjetinu.

    1. Da li imas neki primer iz blize okoline ili bilo gde sa planete gde su nekom narodu na prvom mestu nepravde koje su nanete drugima dok nepravde prema pripadnicima svog naroda guraju pod tepih? I kakve veze ima da li je velikoalbanski simbol neko okacio na fejsu ili na zidu pekare? Koliko njih je uhapseno zbog pretnji preko fejsa? Koliko je tek Srba uhapseno i kaznjeno na albanizovanom Kosovu zbog mnogo manjih stvari, da li ti to mozda smeta? Naravno da ne, ti i tebi slicni aplaudirate kada se prebijaju i hapse Srbi na Kosovu, „neka ih, tako im i treba, zadrzite ih tamo“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.