Protest Građanskog bloka 381 ispred predsedništva

Ostavite komentar


  1. Mislim da ove proteste gospodina Jankovica ne vredi vise komentarisati i mislim da je gospodin Spasic realniji i ubedljiviji od gospodina Jankovica,koji se samo ponavlja i postaje naporan i dosadan.

  2. Jel ima negde da se pominje broj okupljenih ili je i ovo okupljane bilo kao i ono neki dan kao na basketu 1 na 1 novinare ne brojim.

  3. Ovo postaje smesno. Okupljeni, raznorazni, cak i kaobojagi oteti novinar. Sada su Blok, savez oko Jankovica, a isto ih ima, sacica, kao i kada je Jankovic bio sam. Jedino sto sada u Bloku ima zamenika, pa moze neki put i da preskoci dolazak.

  4. Ipak je predsednik krenuo sa reakcijom na sva dosadasnja postavljena mu pitanja.Sadrzaj pitanja je svakodnevnost gradjana,tezak zivot koji se razlikuje od zivota ljudi koji su se dokopali ove vlasti laznim diplomama, kradjom i prevarama.Reakcija na sva ta pitanja je kolona snaga policije,Sima Spasic osudjenik,iMisa Vacic sa njegovom desnicarskom brigadom.Eto to je odgovor na pitanja gradjana.Mi ne odustajemo a vi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.