PSG podržao protest radnika i penzionera PKB

Ostavite komentar


    1. Koliko li to čovek mora biti glup da ne shvati da je bojkot izbora od početka bila glupa ideja koja je evo sada pukla jer je napuštaju i oni koji su je prvi lansirali.

    2. Sergej pomešao mleko u prahu sa nekim drugim prahom.PKB već bio vidjen u kandžama Djida, a onda Djido izgubio vlast… i sad razni Sergeji kukaju za PKB, a da ih neko pita,gde se nalazi farma, i da ga odu tamo,ne bi sami znali gde da idu.

  1. Danas su dolazili u moju zgradu mafijaši iz sekte SNS-ovaca i imali su sve podatke stanara i vlasnika. Pitanja u hodniku su im bila : Da li ste simpatizer stranke SNS i predsednika Vučića?“ Komšinica:“Naravno, podržavamo sve što Vučić radi i glasaćemo opet za njega jer posebno pomaže nama penzionerima“. Sektašica iz SNS: „Kao i prošli put dobićete vaučere za kupovinu, a možemo li kako još da pojačamo pomoć, ima li nešto što želite da pitate predsednika? Komšinica: „Pa znate, uskoro će prvi rodjendan mojoj unuci pa bismo to voleli da malo bolje obeležimo…“ SNS sektašica:“Ništa ne brinite, a kako Vam se zove snaja, da li i ona podržava predsednika Vučića?“ Komšinica: „Pa znate, ona trenutno nije tu, pitaću je…ne znam šta bih Vam rekla, znate mladi su…“ SNS:“Dobro, dobro, shvatili smo, možda možete da je ubedite… A recite mi još da li ćete biti u stanju da podjete da glasate kao i ranije, da pomognemo predsedniku Vučiću da ne dodju oni lopovi?“ Komšinica:“ Ja i suprug ćemo svakako poći gde god nam kažete da idemo, rado ćemo glasati svuda, samo ako nam opet obezbedite prevoz. Znate, mi smo stari i teško nam je da idemo.“ SNS sektašica: „Ništa ne brinite gospodjo, prevoz će biti obezbedjen, Kažite mi samo broj telefona na koji da vas kontaktiramo kada se polazi na birališta“. Komšinica:“Broj telefona je…..I molim Vas samo ako može još malo te pomoći, znate, deca mi ne rade, teško se živi…“ SNS sektašica: „Ništa ne brinite, predsednik Vučić misli na Vas i rado će Vam izaći u susret. Hvala puno i čujemo se. Oprostite, a komšije do Vas, jesu li i oni za Vučića?“ Komšinica: “ Ne, tamo bolje da ne zvonite, oni su vam protiv. I ostali na ovom spratu, da ne prodjete kao oni na Čukarici !“
    I tako se obilaze gradjani kod nas. Uveren sam da su slično čuli i videli mnogi.
    Napominjem da sam ovaj razgovor snimio telefonom, možda će jednom zatrebati kada se bude sudilo lopovima. A sada pitanje za Poverenika: Da li je i ovo normalno kako kažete u SAD, Nemačkoj, Kanadi…?! Da se više čak i ne krije da im se daju pokloni i novac za glasove, a i prevoz do više različitih birališta na koje su očito prijavljeni njihovi članovi?! Ko može u takvim uslovima da se sa njima bori na izborima ? Sve je namešteno, ovo je diktatura i sudstvo je zajedno sa policijom i vojskom deo mafijaškog sistema.
    Ovde samo revolucija pomaže.
    A napomena za komšinicu takodje i sve ostale koji se prodaju za šaku pasulja i vaučer od par hiljada : Razmislite dobro da li to što radite podleže krivičnoj odgovornosti, da idete da glasate na više birališta ? A i to što cinkarite ostale komšije koji nisu za SNS vam se takodje jednom može razbiti o glavu. Karma je čudo !
    BOJKOT !!!

    1. A,šta… ti stajao pored njih i snimi,jer na udaljenosti od dva metra i iza zatvorenih vrata telefon ništa ne može da snimi,osim ako si ti bio taj SNS sektaši, a neka tvoja ta „penzionerka“, a to koliko si se zaigrao vidi se po tvojim komentarima.Znči prisluškuješ komšije kao saradnik udbaši?Takve naš narod od uvek prezire i uvek će prezirali.Čuj sebe „Cela zgrada protiv Vučića samo „je baba za Vučića“, a Vučić vas dere kao Musa jarca na izborima sa 40-45% razlike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.