PSG: Postoji li uloga Beograda u begu Gruevskog?

Ostavite komentar


  1. Ne verujem da postoji bilo kakva odgovornost Beograda za beg Gruevskog, nema tu nikakvu odgovornost za njegov beg, covek jednostavno bezi od pravde i ne treba nikoga optuzivati sem samog Gruevskog. Svako je odgovoran za svoje postupke, ne treba traziti krivicu u drugima.

  2. Ako postoji ta uloga Srbije u bekstvu grueva,ne bi trebalo to na sav glas…mozda iza svega stoji nas interes.

  3. Да. Постоји веза. Сви медији су на “hot alert” у Региону, па све до Брисела и Вашингтона. Осим у Србији преко које је “ изнешен” Груевски. Питајте Вучича. Он зна све детаље. Ово је меџународни скандал који има шире последице за будуќност Србије и уопште, западног Балкана

  4. ma ne brnim nikoga ali ovo je bezveze kave veze ima beograd sa ovim. a niko ne prasa kako je otisao iz makedonije a da neza niko pa ni akteloj vlsati. ili mozda su dogovorene za glasaje na ustvne amdmane za promena imena i relizacija dogovra sa kaže:

    ma ne brnim nikoga da se razumemo ali ovo je bezveze kave veze ima beograd i Vucic sa ovim. a da nezna niko pa ni akteloj vlsati u Mk ili mozda su dogovorene za glasaje na ustvne amdmane za promena imena i relizacija dogovra sa gcijoim od stne vmro pa je pusten za znanje. to je cudno kako je izaso iz Mk se ne pita niko. ni ova nova valst upste nije cvece u Mk.Pozz

  5. ma ne brnim nikoga da se razumemo ali ovo je bezveze kave veze ima beograd i Vucic sa ovim. a da nezna niko pa ni akteloj vlsati u Mk ili mozda su dogovorene za glasaje na ustvne amdmane za promena imena i relizacija dogovra sa gcijoim od stne vmro pa je pusten za znanje. to je cudno kako je izaso iz Mk se ne pita niko. ni ova nova valst upste nije cvece u Mk.Pozz

  6. Pogresno postavljena tema gosn Sase… Trebalo je da bivsem premijeru Severne Makedonije Gruevskom dati politicki azil u Srbiji kao sto ce ga verovatno dati i Marovicu poslednjem predsedniku SRJ.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.