PSG: Potpise nam daju i oni koji su za bojkot

Reporter Danasa u Knez Mihailovoj ulici sa aktivistima PSG-a koji prikupljaju podršku za izlazak na parlamentarne izbore

Ostavite komentar


  1. Dajte nam potpise, jer:
    Mi, pokret slatkih gradjana, PSG, na celu s precednikom ‘Gospodinom Trifunovicem’, ‘(Ne)navodjenim Projektilom’, i Sviracem (Sebastian) Kurtza ‘Whistler Dick’ twitter.zadnja posta.internet, najbrze najjace najbolje, najdublje, vredjamo vase majke !!
    Puno srece s istima, bice potrebna kako njima a ono jos vise nama, s njima..

  2. kako ja vama mogu da dam potpis, ako sam za bojkot i stojim iz mog uverenja, ako vam ga dam onda nisam usutini za bojkot. i recimo da ste stranka, koja bi mi odgovarala po nekim uverenjima, ali sam za bojkot, nebih ni onda dao potpis!

  3. Mister Bine, tebi mogi dati glas samo još Vučićevi botovi i to po njegovom naređenju i niko više. I tvoji ti sa razlogom, okreću leđa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.