PSG: Predizborno razbacivanje novcem

Ostavite komentar


  1. Sramno je sta se radi sa nasim parama,a o poklanjanju zemljista tek sta reci,pa nije to Vucicu tvoja prcija da je dajea kako stignes.

  2. 12 miliona podeljeno na 100 radnika je 120 hiljada evra po radnom mestu. 120 hiljada podeljeno sa 500 evra je 240 plata, 20 godina bezbrižnog poslovanja.

    1. Tako je, narednih pet godina čašćavamo „sirote“ Švajcarce sa po 400 Evra po svakom od 100 radnika. Mašala, napredno …

    2. Tako je sta ce nama fabrike.Mozemo mi da zivimo od vazduha.U toj fabrici je plata radnika mnogo veca od prosecne plate

  3. Domaċe sirovine?
    Nisam znao da ovde uspeva kakaovac. Idem odmah da posadim čokoladno drvo.

  4. Eto kako nam funkcioniše ekonomija pod Vladom Ane Brnabić
    Pitam se, Zar je Srbija spala na te grane da na čelu Vlade bude čovek ili žena u liku i delu Ane Brnabić.
    Uzimate od sirotinje i dajete bogatima.Prostakluk

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.