PSG: Prekršajni sud – preki sud za Nikolu Dragosavljevića

Ostavite komentar


  1. Samo belezite i pamtite imena ovih sudija.Pa kad se promeni vladt sve lustrirsti,ne sme nam se vise ponoviti 5.oktobar,kad smo olako prelazili preko ovakvih stvari.

    1. Sta ce mo sa ovim sto proizvode nasilje po diktatu drugih. Za ovog postoje cvrsti dokazi.

  2. Kazna je blaga, huligane treba ostruje kažnjavati. U Americi bi za to dobio minimum 6 meseci zatvora. U Engleskoj za ulazak na fudbalski teren, bez nasilništva, odmah dobija mesec dana zatvora. Prema tome, lažna humanost je odobravanje i zaštita siledžijstva.

    1. Rodoljube, nerodoljube, šta bi sa onim huliganima koji su u Kruševcu tukli policajce.Ni jedan nije uhapšen. Nisu iha našli ili Ti je nrodoljube maca pojela olovku.

    2. bi Rodoljube, sa kao vozačem, koji je usmrtio nedužnu ženu, ili je možda bila kriva, što se eto našla na naplatnoj rampi? Pustili ga sutradan, jer vozača nije ni bilo. Gde je lepotan iz Vrnjačku(e) Banju(e)? Nemojte samo vi botovi o huliganstvu i siledžijstvu. Vi svakoga dana, svakoga minuta vršite nasilje po portalima. Psihičko. Zabole me baš za Ameriku i Englesku. Tvoji huligani, navijači, njima pričaj o tim kaznama.Dok ste bili opozicija, razbijali ste Beograd i prebijali učesnike gej parade. Sada ste „jaganjci“, evropejci. Marš, bre!

  3. Nadam se da će ove sudije koje izigravaju preki sud isto iskustvo doživeti lično nakon lustracije. Neka se onda žale Vučiću i uzmu ga za advokata, kao najboljeg studenta prava u istoriji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.