PSG više neće u široke opozicione koalicije, da li je ovo ispravna odluka?

Ostavite komentar


  1. Ispravna. Treba nam da vidimo koliko nas je ostalo kojima je potreban progresivna i liberalna Srbija sa načelima socijalne pravde i socijalnog blagostanja bez nacionalizma i smaranja o Kosovu. A desnica i desni centri što se kriju iza ekologije nek se ukrupnjuju do mile volje. Daleko im lepa kuća. Bilo bi lepo da se ZLF, Zajedno i PSG nekako ujedine. Da prevaziđu sujete oko liderstva i pomognu da se Srbija izvuče iz novog srednjeg veka.

  2. Jedinstvo je pobeda. Shvatite to kako hoćete. Da parafraziram izreku „od ega ne vidite šumu“.

  3. Kada je čuo ovu Pavletovu odluku, AV je otvorio još jednu bocu Vina od 3.5oo€ za koju radi mesec ipo dana, i popio u slast. Ako!

  4. Dali ste po treci put za redom glasove biraca na poklon Vucicu. Koje alje , sta dalje sledecih 5 godina? Odose nam zivoti bestraga.

  5. Ispravni stavovi. Nisu potrebne velike koalicije već jačanje opozicionih stranaka. Da svaka osvoji makar preko 10% glasova a manje oko 4-5%. Postizborne koalicije mogu da se prave, posebno na lokalu. Bajko o ujedinjenoj opoziciji se sada koristila proriv stranaka koje su izašle na izbore. A niji donela rezultate u decembru a ni sada u Novom sadu.
    Naprotiv.

  6. Ma kakva ideologija, ljudi. Ekonomska situacija kod nas i u svetu zahteva da se 99% energije trosi na izlazak iz krize i odrzivi razvoj. 1% ostavite za ideologiju, molim vas.

  7. sve laznjaci i izrodi i americke slugeranje, isto ko i avlijaner, samo vas palamude glupostima
    narod mora da istrebi svu ovu stoku odjednom i zajedno ili ce i dalje da se koti

  8. Ispavna. Samo tako ce se glasati na izborima za jasno profilisane politike a ne za koalicije tj protiv vlasti.

  9. Др Милић је „ослободио“ Ниш баш на окупљању најшире, тј. „нелогичне“ опозиције. Пораз и одговорност за пораз: Веселиновић, Лазовић, Грбовић, Ђорђевићева, не треба сада да пребацују на „нелогичне“ коалиције. Прво су им на мети били „бојкот“ опозиција, а сада „нелогична“. Крајње је време да се позабаве сопственом логиком даљег бављења политиком.

  10. To Majstore.
    Nemojte da mešate babe i zabe.
    Grbovića za Predsednika…

  11. Posle loseg rezultata na izborima ocekivao sam da Grbovic podnese ostavku i da na njegovo mesto dodje sposobniji koji nece misliti samo na sebe nego na PSG i povesti ga u srecniju buducnost.Svi lideri opozicije koja je ucestvovala na poslednjim izborima osim gospodina Manojlovica trebaju da podnesu ostavke jer ne zasluzuju te pozicije.

  12. Nemate ni glasače, nemate ni politiku, a bogami ni lidera. Oteli ste osnovane odbore Zelenoviću, a rezltata nikad. Sine, čika Žuti te negovao, učio da hodaš…ali ti ni prohodao nisi. Neka je sa srećom, ali to jalovo društvo neće postojati do kraja godine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.