PSG: Region 29 godina nakon Srebrenice bliži novom ratu nego pomirenju

Ostavite komentar


  1. Lokalno stanovnistvo u vecini nije previse intelignetno .Spoljni faktor ih koristi za svoej ciljeve .
    To je slucaj sa SAlbancima i sa Muslimanima najvise a i sa Hrvatima . .U ovom ratovima mocni im dadose potpune pobede .To je uradjeno da jedna stranaa ostane nezadovoljna da bi u drugom poluvremenu reagovalaa .Da je neko hteo dugorocnu stabilnost , to s epostize dogovorom zaracenih strana .zato to nije omoguceno ni Srbima sa Hrvatima , niti Srbima sa Muslimanima niti Srbima sa Albancima ?
    Albanci su za sada oteli celo KiM ? Muslimani nastoje da otmu otmu celu BiH , a Hrvati su oteli celu Krajinu ?
    To nije dobro ni za koga ?

  2. Da, ali zasto? Zato sto taj „genijalni plan“ SAD, Nemacke i V. Britanije kako da se „uredi“ Balkan i njihova podela uloga na Balkanu a sta pokusavaju tridesetak godina da ostvare, uopste nije tako genijalan, naprotiv, vrlo je glup, nerealan, licemeran i samim tim i neostvariv.

  3. Taj genocid je vrhunska medijska podvala. Ispada da je svaki Musliman stradao u tzv. genocidu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.