PSG: U čijem interesu je zataškavanje ubistva Olivera?

Ostavite komentar


  1. Po to je javna tajna…zlikovce je sve ugostio u Beogradu…,Veselinovic,Radojcin kriju se u kabinetu Vucica,Vulina i Djurica.Pravosudni organi nemaju dostupa,poternica za njima je raspisana to je sve ,pa sada ko sve ovo zataskava????

  2. U interesu osoba sa inicijalima F.M. i A. V. Koji su rodbinski, i obavestajno sa jednom inostranom sluzbom, povezana lica.

  3. Siguran sam samo u jedno? Zlocinci nikada nece biti procesuirani iako sam jos sigurniji da u Pristini veoma dobro znaju ko su ubice, isto kao sto znaju ko su “ heroji“ koji su ubili onu decu na Bistrici, zeteoce na njivi ili svedoke koji treba da svedoce protiv visokih zvanicnika ove monstrum tvorevine. Jedan od poslednjih svedoka je likvidiran juce. Medjutim, za takvu situaciju nisu krivi Albanci. Oni samo rade „svoj posao“. Krivi su Srbi, kriva je ova nasa kukavna politicka elita, kriva je nasa, srpska infantilnost i zelja da napakostimo onima koji su nasi politicki protivnici, onima koje samo Srbi umeju tako „lepo“ da mrze. Odmah, po zlocinu „iskocili“ su pojedinci koji su za ovaj gnusni zlocin uprli prste u Beograd, pokusavajuci da nesrecu porodice Ivanovic, iskoriste kao priliku da se obracunaju sa svojim politickim rivalima. Do istine i Olivera Ivanovica im je stalo kao do lanjskog snega. Tragika je sto u svojoj nesvesti, ti ljudi, ne shvataju da cine zlocin, koji se ni po cemu ne razlikuje od zlocina onih koji su pucali u Olivera. Oni obesmisljavaju bilo kakvu istragu i posredno veoma efikasno kriju ubice i zatiru njihove tragove. Zar u bliskoj proslosti nemamo nekoliko primera? Sve se radi po istom scenariju a ovaj marid se peca „kao somovi na bucku“.

  4. Srbija mora jednom da se oslobodi ovih demagoga. Vreme nam teče ako dozvolimo da nas ovakvi kao PSG vuku za nos nema nam spasa.

  5. Opozicija i Siptari su te strane koje ne da se ubice Olivera Ivanovica ne pronadju….

  6. Saopstenje PSG sve sa ciljem skretanja paznje javnosti sa saobracajnog udesa Trifunovic, posle kojeg je pobegao sa mesta sudara, kao i vesti da mu je u krvi nadjena psihoaktivna supstanca!!

  7. Da je Demokratska stranka ostala na vlasti ili da je bilo koja druga stranka koja poštuje demokratska načela došla na vlasti Ivanović ne bi bio ubijen. Setite se Stambolića i Ćuruvije. I ubistva Djindjića , jer nije rasformiran Miloševićev aparat posle 5 oktobra 2000 godine. Sa socijalistima i radikalima glava vam je uvek u torbi.

    1. Ljudi reaguju samo i iskljucivo na lično. Moze da se desava sta god, bilo kome, planeti, zemlji, cemu god, nikog nije briga. Samo lično…zato treba bukvalno sve posmatrati iz tog ugla.

  8. Oliver je bio karika izmedju SRBA na KIM i u Srbiji i sto bi nekome iz vlasti bio cilj da ga nema?

  9. Šta očekivati od režima koji je ubio Čuruviju, Stambolića, Đinđića, Bulatovića, Srpsku decu u PANDI…, režim koji je Miloševićev produkt od glave do pete zajedno sa osuđenim ratnim zločincem Šešeljom… i režim koji i pored presude Haškog tribunala ne priznaje Genocid u Srebrenici. Da niste očekivali da sami priznaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.