PSG: Vučić i Brnabić da jasno kažu da li podržavaju politiku „stvaranja srpskog sveta“

Ostavite komentar


  1. Gospodin P.Grbovic da kaze kakvu politiku on podrzava da ako glasam za njega , znam za sta glasam .

  2. ovu Srbiju smo pretvorili u Sodomu i Gomoru, ne dao bog srpskog sveta, mi smo kao virus, dugorocno gledano opasaniji od kovida.

  3. Ako je ovako bitan politički činilac, postavio pitanje, mora da „OVI“ smisle neki ozbiljan odgovor jer u suprotnom može da se desi da bude izglasan za predsednika skupštine stanara….a to bi ipak bio izuzetan udarac za vladajuću garnituru….
    Spavate li mirno naprednjaci….
    Pavle Grbović???
    Ko je bre taj tip, i koga uopšte zanima šta on pita…
    Danas stvarno liči na sportsku prognozu gde neka N/N lica prave tikete za dobrotvorne priloge i naravno nikada ništa ne pogode….

  4. Iz kog sveta potice g. Grbovic: iz Titovog, u kome su mama I tata uzivali sve privilegiju, iz sveta Mire Markovic, kojoj je najvaznije bilo da mezimac moze da se bahati, a muza je poslala za Hag, iako je njoj tamo bilo mesto, ili iz vremena postenih dosovaca, koji su brze bolje rasprodali drzavu, da napune svoje dzepove?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.