PSG: Vučićeva najava posete Crnoj Gori opasna, vandalizam u Beogradu podržan od državnog vrha

Ostavite komentar


  1. Ne podržavam vucica,ali je milo isti kao on.ne branite mila.bio u svim sistemima.diktator.kao i ovaj gore

  2. Bas ste naivcine! On naravno opet laze, nece i ne sme da poseti Crnu Goru.Cikajte ga pa cete videti…

    1. Nije poenta u tome. I ja sam znao da od ove posete nece biti nista. Vucic je samo jedan od nas, a nama je defetizam, postao urodjen jos od Kosovskog boja. Svi koji su pobegli bili su „pametni“?! „Pamet u glavu i dupe uza zid“. To je zivotna deviza vecine ovih koji se na svaku petardu trgnu i prestrase i misleci da je poceo rat. Medjutim, poenta je u sledecem? Posle otkazivanja ove posete severu Crne Gore, stvara se mogucnost da ga ovaj uvazeni PSG ili GSP, optuzuje za kukavcicluk, uz opasski da je svoj narod izdao i ostavio na cedilu. Da li mislite da ce neko od onih koji su ga juce „crnili“ reci, bravo Predsednice? Ovde je glavna pokretaacka snaga mrznja, a kada je mrznja pokretac, tu mozak i logoika nemaju sta da traze.

  3. Kladio bih se i dao 100/1 da nice otici u CG. Kao i sve drugo sto trabunja i ovo je populisticka sirada.

  4. hahahaha,ista je to banda…nije mi jasno ko im drzi ledja da se owako sprdaju sa narodima biwse juge…

  5. A vi koristite svaku priliku da vulgarizujete sve što Vučić radi! Zar po Vama nije ljudski da predsednik jedne države bude uz svoj narod onda kada mu je teško?! Ma ajde bre, stalno vam nešto smeta i u svemu vidite loše!

  6. Dakle, ako Vučić ništa ne kaže, onda ga baš briga dole za SPC u Crnoj Gori, a ako kaže nešto i najavi odlazak dole, onda ponovo ne valja jer kao pomaže Milu u podeli Srba…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.