PSG zahteva da Zagorka Dolovac pokrene postupak zabrane rada Srpske desnice

Ostavite komentar


    1. Zeno pobogu probudi se aman vise!!Pocni da radis .Nema te nigde.Ugledaj se na ovu iz Rumunije..Bruko korumpirana..dokle ces vise ova

  1. Gospodo gradjani Srbije,
    Državnog tužioca koji prima platu od 400 000din nemamo.
    Ta žena ne radi ništa.

    Ostavka ove politikantkinje je jedino što treba tražiti.

    1. Ljudi, pa Zagorka je u AVu! A, kada će izaći? Ne zna se? Boga mi, bilo ono i 1804. puno dahija, pa narod ustao na bunu! „Zeman doš’o….“

  2. Ne postoji nikakva Dolovac,reinkarnirala se se u bice druge dimenzije koje nosi inicijale A.V.

  3. Ko je persona Dolovac? A da, ona što se ne meša u svoj posao. Što bi rekao najbolji pravnik ikad: kad ti naredim onda mešaj!

  4. Znači, ovako izgleda ta radikalka! Još samo da joj, bar jednom, čujemo i glas……………

  5. Ova gospođa (ako je uopšte možemo tako osloviti),mnogo je veće zlo po naše društvo i državu nego svi ti besprizorni šešelji,vučići,vacići, vulini,stefanovići,
    babići,lončari,gašići,
    mitrovići,marići,
    martinovići,vesići,
    rističevići,itd.,itd.,…!!!
    Od onog momenta kad ona sedne na optuženičku klupu, verovaću da ima nade da povratimo pravnu državu gde su pravo,pravda i sloboda dostupni svima i jednaki za sve. Kad pogledam ovu amoralnu spodobu i setim se hrabre rumunske tužiteljke Laure Koveši,koja je na hiljade korumpiranih političara i tajkuna poslala na zasluženu robiju – dođe mi da plačem od muke ili urlam na sav glas od besa.

  6. Treba biti Gnjida I cutati I gledati sve sto se radi u drzavi I uzeti jos I I platu 400.000 dinara I mirno parvati. Ovakve grozote nema dve na svetu.

  7. Hvala Bogu da jednom vidimo i lik „glavne sluziteljke“ koja se ne mesa u svoj posao. Gospodjo, iskreno se nadam da ce Vam biti dozvoljeno da se branite iz kucnog pritvora. Ne sa slobode,zbog vase sigurnosti. Narod pamti. Vlade se menjaju ali narod ostaje.

  8. Molim vas da popunite Kontakt Formu i da tražite od Republičkog javnog tužioca, Zagorke dolovac da se pokrene postupak protiv Miše Vacića zbog njgovih pretnji g. Zelenoviću…Ovo vam je link za Kontakt Formu..http://www.rjt.gov.rs/sr/kontakt

  9. Ovo je crna biografija o jednom Javnom tužiocu koji je zađutao kod Savamale,helikopteru,Krušiku,Malom……….Ljudi možda je ona oteta pa nema moguđnosti da se javi.

  10. Upravo onaj ciju zamenu trazi glavna tuziteljka Zagorka Dolovac je najvredniji pomocnik javnog tuzioca u drzavi.
    Dolazi vec od sutra vreme otvaranja nebeskih portala, prijatelji i daleki preci nase civilizacije sa Plejada salju svima nama mentalnu, energetsku pomoc jer doslo je novo doba a svi mi cemo ga brzo osvestiti.
    Menja se nas DNK postepeno, ulazimo u 4 energiju svesnosti, neki od nas su vec u 5- toj. To znaci da je doslo vreme istina gde ce nam sve biti ocigledno, transpatentno, jasno bez pomoci policajaca i tuzilaca koji su se sakrili u misju rupu.Tajne ce se same otkrivati pred nasim ocima. Kako ce se gradjani iznenaditi ko je sve postao tajkun za ovih poslednjih 15 godina pored onih prozvanih.
    To su drzavni sluzbenici i koji su svoju funkciju zbog pohlepe i mita bacili pod noge i sakrili se u misju rupu. Utesno je da dolaze mnogo bolja vremena za sve nas koji smo trpeli teror dve decenije.
    Doslo je vreme da se predje na suncanu stranu ulice.

  11. Potpuno se slazem sa ovim zahtevom PSG-a, samo treba dodati i Dveri u paketu zato sto izmedju te dve organizacije nikakvih razlika nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.