„Kosovska zemlja prepuna je krvi“: Rada Trajković i Dragomir Anđelković različito o nemirima na severu Kosova i očekivanjima od Vučića

Ostavite komentar


  1. Jedini i isključivi krivac za eskalaciju na Kosovu je Vučić i njegovi naredbodavci iz Moskve. Na istoj liniji je i ovaj „analitičar“ Anđelković.

  2. Analitičar Dragomir Anđelović pravi pazar bez krcmara. Kosovo je Nedrliva cjelina i svaki pokusaj ulaska sa oznakama drzave Srbije bilo bi kao napad na NATO clanicu. A da se racuna na rascep unije zbog agresije SRB na susjednu drzavu kosovo je blago receno kraj SRB modela 2006-te, na nacin kako je oznacen kraj AVNOJ-ske YU.

  3. Ajmi Vucicu, gde si sada hrabri predsednice…pije se sa Dscicem vino i vecera se za 580 hiljada dinara dok narod gine

  4. KIM je sveta zemlja za Srbe, a za NATO drzave to je samo zemlja rudnika koje zele da otmu. Za tu svrhu im sluze i Kurti i Vucic. Da su oba natoda pametna, pa da ne ginu, vec da se dogovire i udruze protiv NATO profitera, AV i AK

  5. Iskljucivi krivci su Vucic i njegovi saradnici. Narod Srbije mora da ga smeni i rako izbegne katastrofu.

  6. „Mislim da nam ne treba sada ta entička opredeljenost u smislu današnjih dešavanja“. Госпођа као да је живела на Марсу а не на КиМ и тек сада ће се догодити „етничка опредељеност“.

  7. Andjelkovici oduvek si fingirao realnu situaciju na Kosovu. Ovo je za Srbe velika sramota. Ne biti javan i transparentan , uvek nas je to kostalo teritorija i ljudskih zivota.

  8. Dragomire daj primer! Lepo ti zagovaraš rat, gde će deca da nam ginu ! Pušku u ruke debeloguzi, pa da vidiš ko će te slediti

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.