Radomir Počuča demantovao navode da je ubijen tokom pucnjave na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Како је могуће да учк још постоји???!!! Нема предаје,живела Србија!!!

  2. Pitanje za N1 gde su u tekstu reci „takozvane ili takozvana“? Koliko se meni cini tebale bi da stoje ispred reci republike svaki put.

  3. Pa izgleda si pobegao,jer su tvoji otisci pronadjeni u manastiru,i znaci da si pobegao preko brda.Kukavce pobegao si od Albanaca,a ostavio drugove da ti nagrabuse u zatvoru.A ljudi su propevali.

  4. Прво Павле Бихали-Левијатан,па Радомир Почуча ко је следећи?Шарају Куртијеви са провокацијама,дезинформацијама.На почетку 15 униформисаних са два камиона па 30 са једним блиндираним возилом онда имају снимке из дрона како се пешке крећу по неким пропланцима.Ако су настрадали приликом пуцњаве колико је тешко доћи до њиховог индетитета у 21веку?Негде сам прочитао да су нашли са оружијем у неком возилу испред хотела и документа од неког са Српске листе,сигурно је оставио поред пушке и новчаник…

  5. Да благословит тебя Бог, Покука, слава Сербии, слава России.

  6. Ju,nemojte se deranzirati ,nemojte da dogadjaj na Kosovu remeti vase jutarnje ispijanje kafice u kaficu.Neka Kurti smiri „kriminalce“ na ,Kosovu“,sta se vas ono smatra?Pa zapad je rekao da je odavno izgubljeo ,zar ne,a kad oni kazu..Ko se jos brine za Srbiju,Kosovo,skupicete vase parice pa na zapad,stidecete se i zaboraviti da ste Srbi.Eto ,nazalost ,dotle smo dosli da je Pocuca monstrum a vi junaci.

  7. Kakva smo mi to drzava gde su ovakvi likovi kandidati za poslanike …Covek ima kriminalni dosije cak je i osudjivan a i dalje slobodno se krece i predstavlja paravojnu organizaciju i naravno drzavne institucije cute. Cute sa razlogom …takvi ce biti iskorisceni od strane vlasti da eskaliraju negde sukob ..predpostavite gde .

  8. Sokole, vidiš li brate mili koliko gegula se javi da iskaže nezadovoljstvo što si živ bogu hvala! Nj je kurtijeva paravojna formacija ok, kurtijeve ulizice, nesrbi!!

  9. A zašto bi neko pomislio da je ova kafe-kuvarica nastradala. Čovek šarlatan i prevarant, glumi nekog vojnika a ovamo svedoče da je od borbe bežao kao đavo od krsta, ali je zato kuvao dobru kafu na punktu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.