PUF: Ključ sloma vlasti je veća izlaznost na izborima 1Foto: M.P./ Danas

Pokret ujedinjenih fantoma pozvao je građane da se priključe zajedničkoj borbi za bolje i demokratsko društvo, kakvo je potrebno Srbiji.

Kako navode, godinama učestvuju na protestima a sada su ozbiljno zabrinuti kuda sadašnje političke prilike vode. Kažu i da je devedesetih postojala nada da će nesreća proći, a sad je nada oduzeta.

– Držanje po strani dovelo je do stanja u kojem se naše društvo nalazi, što su najgori isplivali na površinu, što najbolji i najmlađi odlaze. Država nije on, ili oni koji su je ogradili i ne dopuštaju da joj priđe običan čovek bez njihove propusnice. Država to je običan čovek,  svi obični ljudi, svi mi – kaže osnovač Pokreta ujedinjenih fantoma Miljan Čičić.

Kako objašnjava, PUF još nije doneo odluku da li učestvuje na predstojećim izborima, ali bez obzira na sve kažu da će njihova uloga biti da se na narednim izborima poveća izlaznost ako se na njima učestvuje, jer je to ključ sloma ove vlasti. 

-Osnova našeg delovanja biće rad na okupljanju svih onih koji preziru bavljenje politikom radi politike i privilegija, svih onih  koji misle da bavljenje politikom ima smisla samo ako dovodi do promene sistema, a ne samo vlasti – kaže Čičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari