PUF pozvao Zelenovića da ne podleže pritiscima da izađe na lokalne izbore

Ostavite komentar


  1. sta je PUF? koliko clanova ima da biste „saopstenje PUF“ smatarali relevantnim? ilije ovo samo pritisak na zelenovica?

    1. Ima 2 člana i dve motorne testere, a kad već pominju Bojana Pajtića,“zaboravili su“ da kažu Zelenoviću,da je Pajtić vladao sa 5%,pa mu ni jedan mediji nije mogao da pomogne.

      1. pa zar nas nisi uveravao da su testere đilasove ? upetljao si se u sopstvene laži kao i glavni Ork.

    1. Zelenovics treba podrzati. Sabac se mora sacuvati. Ovde je vazan BOJKOT republickih izbora.

  2. Treba Zelenović da sačuva svoj grad i Paraćin, da izađe na lokalne izbore.SNS će upropasti sve što je do sada uradio i izgradio. Đinđić je bio naivan kad je verovao svojim stranačkim kolegama i kad je mislio da radikalne struje u Srbiji imaju granice, nemaju ni sada. Sačuvajte ono što ste izgradili a šta će biti posle izbora to ne znamo.Preselićemo se u Šabac …

  3. Apsolutno se slazem da treba bojkotovati izbore ali ne i lokalne u Paracinu i Sapcu! Dajte da spasemo sto se spasiti moze!

  4. Zelenoviću, dosta je zamajavanja javnosti. Godinu dana si davao jasne i nedvosmislene izjave izjašnjavajući se za bojkot, šetao so iza transparenta na kome je pisalo „Bojkot“, a sad nam pričaš bajke o Sandokanima, sutra ćeš o Vinetuu a prekosutra o Če Gevari. Nego ti nama lepo reci, ostaješ li pri Sporazumu sa narodom ili izlaziš da Šešeljem,Mišom Vacićem i ekipom na Vučićeve izbore? Samo reci da ili ne, nije to teško

  5. Odlučite se već jednom pa recite razloge za bojkot. Kako to da vam tamo gde dobijate izbore ne smetaju mediji a gde gubite optužujete medije. Ne očekujete valjda da će vam neko doneti pobedu na tanjiru? Idite u narod i ubedite ga da glasa za vas umesto što mlatite praznu slamu sa tim jalovim protestima.

  6. Pored PUF-a identičan poziv je g.Zelenoviću upučen i od CUF-a,GUF-a i KUFa što nije mali broj ako se zna da ovim organizacijama po slobodnoj proceni analitičara pripada oko 12,400 građana.

  7. Ajmo ovako:GUF,CUF i KUP takođe pozivaju G.Zelenovića da ne izađe na izbore i time da legitimitet istima.Ova tri udruženja imaju oko 12.570 građana koji neizlazak od strane g.Zelenevoća očekuju.

  8. Bojim se da će Šapčani biti ljuti, ako bez borbe preda Šabac nekom naprednom Sandokanu,

  9. Zelenović nema nikakv pritisak, on smatra da će ponovo prevariti građane Šapca, od te priče nema govora. Pa na svim izborima za Savet MZ je glatko gubio, pa čak i na teritoriji svoje MZ gde živi glatkih 15 nula za SNS.

  10. Zao bi mi bilo da u Sapcu dodju na vlast sns i bratija i iako sam za BOJKOT, podrzala bih da Zelenovic izadje u Sapcu, to ne moze uticati na BOJKOT u celoj Srbiji.
    Koristim priliku da ukazem da je SAMO zelenovicu sudjeno zbog probijanja sume isplata A DRI NEDAVNO OBJAVILA DA SU OKO 220 IZ DRZAVNIH SLUZBI I MINISTARSTVA VRSILI PREKRSAJE I KRIVICNA DELA, PA GDE SU NJIHOVA IMENA??????AJDE NOVINARI!

  11. Zelenovicu, tesko je to pitanje, ali nema garancije za pobedu i ako izadjete. Ostanite dosledni, pretnja bojkotom DAJE REZULTATE, AV je nervozan, Evropi se ne svidja ideja bojkota,
    dobice AV po glavi, isterajte ovo do kraja!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.