PUF premijerno pokazao novi spot „KontrAVerzna testera“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Asovi naprednjackog rezima toliko su edukovani da ne razlikuju elektricnu od motorne testere. Pa ste i pesmu morali da im ispevate. ali dzaba njima se samo prividjaju motorne testere, one sto po Srbiji posekose svako drvo prodato Nemcima u bescenje. Zato se cini da cim su ugledali ovu elektricnu testeru, naprednjaci su se uplasili da im se pojavila konkurencija u pomahnitaloj seci suma. Ali, vise skoro da i nema sta da se sece po Srbiji osim na Uscu i Kalimegdanu.Daj Boze da ne pocnu da ruse i kamenje na brdu Kale kako ga opisa nedavno Dacic Francuzima. Kad smo vec drvece prodali Nemcima, da prodamo i kamenje sa Kalimegdana Turcima. Oni su vec tamo stacionirali svoju Agencijju za kulturni razvoj Turske. Sve da prodamo zamo da zadovoljimo pohlepu radikalnih naprednjjaka i otplatimo njihove DUGOVE prema belosvetskim mafijasima pa makar mi i pocrkali od HARACA. I zatrli svaki trag o svom visevekovnom postojanju na ovim prostorima na opstuu srecu Nemaca.

  2. Odlican primer kako bi trebalo da na duhovit nacin opozicija i gradjani koji protestvuju ismevaju rezim. Nije dovoljno samo pokaziviti transparente, zvizdati i setati. Setimo se studenata 1996/7 i njihovih duhovitih nacina da pokazu kakav je bio tadasnji rezim. Cudi me da medju ovoliko kretaivnih, obrazovanih i posvecenih protestanata nema autora koji bi proteste pretvarali u zabavni karneval, sto samo po sebi podstice i druge da se pridruze, a istovremeno jako nervira rezim jer ih ismeva i razgolicuje.
    Dakle, „Fantomi“, cestitam!

  3. snimali su ga zadnjih 5 dana u kikindi , direktni finansijer glavom i bradom Zoran Milešević , vlasnik VK televizije, mafijaš, bliski saradnik Đilasa, član DS-a i njihov kandidat za republičke uzbore 2012-e godine , inače snimljen ispred RTS kada je Boško Obradović provaljivao u rts, nisu PUF-ovci izbijali iz studija zadnjih dana i danas su krenuli da šire spot putem mreže DS botova na internetu i preko youtuba – a zanole me da li će te ovo objaviti ili nećete od vas ni ne očekujem to ali ovo se zna ko kome zašto i kako i gde je urađen spot.

    1. Jadni botiću, da li ti znaš uopšte ko je mafijaš u Srbiji? Samo zato što je neko van vlasne familije, koja nas sve jaše i pljačka, za tebe je on mafijaš. Da li ti znaš koliko jurišnika SNS-a, koji su u senci kao nekada privatna muslimanska milicija iz Bejruta, spremni da čine sve što treba za ovu šizofrenu bulumenta. U svim regionima ovi u SNoSu imaju svoje kako oni kažu „hrabre momke“ spremne na sve a za uzvrat ta bagra diluje, siluje, ucenjuje, otima a po potrebi i ubijaja. E to su mafijaši botiću siroti, da te čika Nikola poduči.

    2. E baš si pismen, svaka ti čast, šta li si hteo da kažeš samo ti znaš.

    3. Da li ti je Milomir Marić neki rod? Pošto si u tom svetu, mafijaša, finansijera, itd itd.

  4. Momci se kao sada vade a bili su spremni na sve zato su bili pod maskama. A to da su im uvalili elektricnu umesto motorne ne cudi jer momci ocito neznaju razliku a o njenoj upotrebi da i ne govorimo. Suma je cudo lako se pogubis ako je ne poznajes dobro zato nentreba ulazit u nju jer se tesko vratiti nazad to je lavirint bez povratka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.