PUF ulazi u politiku

Ostavite komentar


  1. PUF je mracna strana Srbije, verujem (ubedjen) da ih finansira BIA, oni su zlo koje sa kojima nema mira ovoj zemlji i sada da budu legalizovani !? …………….kada bi imali zakon o strankama da najmanje 50.000 clanova imaju politicke stranke, nebi imali cirkus u zemlji !

    1. Još jedna cirkuska predstava. Nikako da cirkus ode iz našeg malog grada…. Blago onima koji su pobegli iz cirkusa na truli zapad, pa tamo rmbače za 1.500eura, dok smo mi preostali osudjeni da cirkusku predstavu gledamo do kraja..bez kraja………..

    2. Dosta više o teprijama zavere. Kakva BIA, kakvi bakrači? Ja sam član PUF-a, student sam i na svoj način izvrgavamo ruglu aktuelni režim. Režim nam je skinuo maske i sada idemo u politiku, jer kako se drugačije boriti protiv ovog zla?

  2. Testere na upadu u RTS nisu bile ukljucene pa nisu bili nikakva opasnost, ali su simbol za vladavinu Vucica, koji stalno krsi Ustav prisvajanjem ingerencije koje mu ne pripadaju, stalno plasira neistine, I neka mu je jasno na izbore mi gradjani necemo izaci dok se ne promeni Izborni Zakon, da se mize glasati za pojedinca a ne kojekakve liste. Ne moramo svi da protestujemo ali ima I drugih pravnih nacina gde nam zakoni daju mogucnost delivanja.

  3. Najveci odium sa proteta izaziva ovih par maskiranih likova + testera.Kada Srbija gleda snimak sa upada u Rts ovih par maskiranih likova + testera salju samo jednu jasnu poruku-svi su isti.Ako su vam namere stvarno iskrene i dobre,skinite maske i kao takvi ucestvujte u protestima i manite se osnivanja posebne politicke organizacije,ne pravite jos veci cirkus od ovoga koji imamo na politickoj sceni Srbije.Ocigledno da na zalost, nisu

    1. Milice ništa nisi razumela. Maske smo počeli da nosimo kada je srušena hercegovačka od strane momaka sa maskama. Znači to smo im se rugali, a ne zato što volimo maske. Naša je poruka upravo da želimo političkim putem da skinemo ovu i svaku drugu lopovsku vlast. Zato idemo u politiku.

      1. Razumela sam ja i ko je rusio u Hercegovackoj, i ko je upao u hotel Sumadija, i koliko je skandalozno to sto se desilo i do koje mere je zakazala pravna drzava, i koliko su svakome od nas ugrozena ljudska prava sa ovakvom vlascu.I sta simbolizuje testera,secu stabala na Kalemegdanu itd.Ja vam samo kazem kako to ljudima izgleda kada se pojavi na televiziji u krupnom kadru.Koliko god da su nezadovoljni sadasnjom vlascu,sta vide na tv-u u krupnom kadru-bivsu vlast i samo jos fantomke fale-e evo i njih.Jasno je meni da je performans u pitanju, vecina koja nije toliko dobro informisana verovatno ne zna,vecina koju informisu Pink i Rts da li je ukacila i rusenje u Savamali.Pa i meni je iritantno, a kamoli njima, prosto, slicnost je prevelika

  4. Napred momci, svako dobro vam želim. Vaše poruke su jasne onim koji razmišljaju svojom glavom i ne trče na prvu loptu. Važno je zaustaviti Vučića i njegovu bandu, a onda fer izbori i lekcija svakoj budućoj vlasti – vi ste ovde zbog nas, mi vas plaćamo, i ako ne radite za naše dobro, letećete odatle kao Vučić.

  5. ne da nemate šansu nego čak i kao članovi neke stranke bićete veći teret nego korist. bolje ostanite u ovom stanju kao sada jer primera radi ja vas trenutno podržavam ali nikad ne bih za vas glasao, pogotovo posle lekcije koju smo svi naučili za Preletačevićem.

Ostavite komentar


Politika

Viola fon Kramon: Litijum osnažuje Vučića 10

Viola fon Kramon: Litijum osnažuje Vučića

Nesumnjivo da moramo da pređemo na e-mobilnost u Evropskoj uniji, ali bih više volela drugačija rešenja nego ovaj dobitak na snazi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavila je danas nekadašnja poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon na društvenoj mreži Iks, aludirajući na projekat eksplatacije litijuma u dolini Jadra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.