PUF: Vučić da se izvini Đilasu

Ostavite komentar


  1. A, zast da se izvini?“
    Pa, ovaj gs nije pomenuo od kako traje korona.

  2. Slazem se sa Puf , trebao je odavno Vucic ako ima saznanja da je bilo ko lopov podneti tuzbu pa na sud, zasto to nije uradio ?. .

    1. Cicka i ti si podnosila, u vezi svojih stvari , prijave policiji pa nista . Sta ocekujes , policija da prikuplja dokaze , nema od toga nista .

    2. Za sta da mu se Vucic izvini…bolje im je da cute I da nista ne pricaju….pokazali su se oni kako pomazu narod I drzavu od korone virus onima kome je bilo najpotrebnije…

  3. Smehotresna olimpijada!Krenete u perfomanse sa testerama ,lupate šerpama,pa onda kuknjava?!A šta ako drugima smeta testera i šerpa,onda oni moraju da Vas slušaju da bi bio in i demokrata?Uobraženi bolesnici!

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 8

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.