Puhalo: Vučić upozorio Dodika da se ne igra vatrom

Ostavite komentar


  1. Razumem da pratite zapadnu agendu, ali se ipak pitam kad ste bili poslednji put u Sarajevu? S jedne strane, oči su vam širom otvorene zbog uticaja Kine i Rusije u Srbiji, ali zato je uticaj Saudijske Arabije, Katara i Turske u BIH vama potpuno prihvatljiv, iako čusmo da bi i BIH u paketu u EU. Doduše, dok god su saveznici SAD mogu da budu i fundamentalisti.

  2. Važnije je to da je na svom instantgram nalogu, Vučić napisao, da je sa idignacijom odbacio svaki pritisak na R.S. i da podržava Dodika.

  3. BiH neće ući u EU za sledećih 10 godina, a do tada ni ova „šuplja kao sito“ EU teško da će postojati. EU je ila potrebna Nemačkojjer je kroz EU sprovodila ono što sama, zbog mnogih zabrana od 1945,nije mogla. Sada je iskoristili priliku rata i zbacila sve, brzinom munje, što je do sada ograničavalo. Za neku godinu, EU Nemačkoj ne treba. Britanci su izašli iprogledalina oči, a predviđali su im „opšti kolaps“… Opšti kolaps su zapravo doživele mnoge zemlje ulaskom u EU, samo njihovi političari ne smeju to da izgovore…

  4. BiH ce u Evropsku uniju I NATO, Srbija takodjer,a Dodik u zatvor da sakrije Vucica I marifetluke…Veoma jednostavno

  5. Bio sam u Sarajevu pet dana jeo, pio, obilazio, druzio se sa gostoljubivim ljudima, trazio ekstremiste o kojima mnogi govore i nigde ih nisam video. Cak sta vise ovde u Srbiji ima vise investicija, poslova i turista iz Turske, Emirata…..sto je dobro. Toga ima malo u BiH.

  6. Lala@
    Otišli u katastar opština u Federaciji.
    Muslimanima nacionalizovana imovina vraćena.

  7. Svakako ne treba dati nikakav povod zapadu da zaobidje Dejtonski sporazum, bez kojeg RS nema nikakve sanse da opstane. Dodik mora da bude jako strpljiv i mudar pre svake odluke.

  8. Boze,Boze koliko je pametan ovaj Vucic pa tumaci Dodiku nacistu sto vrslja po srpskoj Bosni.Vucic je samo izvrsilac Zapada,i mora se priznati bolji glumac od Zelenskog.Vucic vec 10 godina glumetara i zakopava,dahranjuje Stbiju.Dokle,Srbijo ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.