„Pun gas propagande“: Sagovornici Danasa o nastupu Dijane Hrkalović u Hit tvitu

Ostavite komentar


  1. Zar nije ova mafijašiva Hrkalovic u zatvoru .Vucic je malo stavi u zatvor pa onda mali na Pink da brani mafiju a napada poštene ljude .Gradjani Srbije nisu glupi da ne prepoznaju kriminalce sa nepomenikom na celu.

  2. Kad se stigne do dna moźe se samo ka vrhu, nema se kud viśe! Zato se nadam ..opet…kao ono 5. Oktobra. Nisam naivna da verujem u Deda Mraza da ce nam doneti, najzad, onu pravnu drźavu koja je tada morala biti uspostavljena ali je izostala, pa su nam ovakve opskurne liĉnosti dospele u živote i na tv, da šire svoj otrov i prostakluk. Imali smo „pokaznu vežbu“ vlasti radikala koje je trajalo neizdrživih deceniju i viśe, a posledice tog ludila će da nas opominju mnogo duźe. Ako nas to nije niĉemu nauĉilo ne znam śta moźe da nas osvesti? Pokazali su nam śta moźe od naših života da se napravi, kakav horor, ako se za bolje ne borimo sami. Nadam se najboljem, da bar krenemo da popravljamo štetu ovim izborima. Pre svega osloboditi medije i ovakve spodobe baciti na đubre ( nekog i u zatvor ako se dokaźe krivica) gde im je mesto! Bez toga biće da smo „dzabe krečili“!

  3. Dovoljno je reci da je ta Hrkalovicka bila u ozbiljnoj sprezi s kriminalcima dok je bila visoko pozicionirani pripadnik MUP-a. Izmedju redova se govori i da je zbog poseda njenih eksplicitnih fotografija ubijem advokat Misa Ognjanovic. Kada je ubijem Sale Mutavi dosla je na mesto ubistva i plakala nad njim.

  4. Igraju na crveno, stavili su sav ulog na to polje. Mislim da ce izgubiti Gotovi su, panika je u njihovim redovima.

  5. Ne smem ni da pomislim koliko će se litara piva i ostalog popiti ,17 na 18 decembra, kada oslobodimo Beograd od kriminalnih seljobera !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.