Pupovac: Milošević odlazi na obeležavanje Oluje da bi taj krst stavio na mržnju

Ostavite komentar


  1. Gospodine Pupovac, mi govorimo o stogodišnjem ratu između katolika i pravslavaca. Tu nema vajde ni od krsta ni od križa, to su samo dva strašna simvola. Taj rat ne mora da prestane, ali mogao bi da prestane nakon nekog novog vestfalskog mira na kojem bi obe strane došle do svog prava. Nekad ste govorli da je srpska manjina uznemirena samo zato što se plaši opstvenog straha, a onda se ipak desila oluja. Kao još jedna karika u lancu niza genocidnih hrvatskih vojnopolicijakih operacija. Nikada više 1995!

  2. SRAM VAS BILO GOSPODINE Pupovac. Skoro 30 godina živite udobno ušuškani, na SRPSKOJ krvi, muci i bedi. Šta ste uradili za naš narod u Hrvatskoj za poslednjih 25 godina. Uzimate novac iz Srbije i iz Hrvatske i uživate. Vi ste gospodine naviše profitirali od sukoba 90 – tih. SRAM VAS BILO GOSPODINE Pupovac.

    1. Pa taj ‘vaš narod’ u Hrvatskoj ima duplo bolji standard nego vi u Srbiji. Uz to po pisanju srbijanskih medija, preko 200 000 Srba u Srbiji ima hrvatsku putovnicu/pasoš. Svaki potez u smjeru pomirenja i tolerancije i hrvatski i srpski desničari dočekuju s omalovažavanjem. G. Pupovac i njegova SDSS dobili su veliku većinu glasova Srba u Hrvatskoj na nedavnim parlamentarnim izborima, i da, kako vi kažete, nije do sada ništa učinio za njih sigurno ne bi glasali za njega. Možete provjeriti na http://www.izbori.hr koliko je glasova dobio u kojim mjestima.

      1. @Ivan

        Vise sigurno nece dobiti glasove Srba iz Hrvatske. Kao drugo, „taj nas narod“ nema duplo bolji standard nego u Srbiji nego je diskriminisan, sikaniran, eto neki ce tek sada, nakon sto su Pupovac i Milosevic odradili sta treba za hrvatske naci interese, kao deo aranzmana dobiti vodu i struju. Bilo bi jako dobro da ste vi Hrvati i ta vasa Hrvatska takvi i u realnosti kao sto ste u komentarima i fantaziranjima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.