PUPS: Bezrezervna podrška Vučiću, nema alternative formuli da penzije prate plate

Ostavite komentar


  1. PUPS je najobičnija prevarantska stranka, ništa nije uradila za penzionere. Naprotiv, penzioneri nisu nikad bili u težem položaju.

  2. Sram vas bilo.
    Pristali ste da se penzionerima godinama oduzima od penzije.
    I da se zaposlenima otima od plate, a time i smanje penzije.

  3. Sav svoj radni staž sam zaradio pošteno i nisam pravio ugovor sa prevarantskim partijama već sa PIO fondom čiji je garant država Srbija.Penzije ste krali a sada ih smatrate ličnom prćijom.

  4. naravno da daju bezrezervnu podršku jer bez njega ne bi ni postojali, kao u ostalom i svi ostali koji žive na ne zasluženoj slavi predsednika!

  5. Bitno je da kriminalci mogu da rade sta hoce. Imaju koliko hoce, a obican narod gladan

  6. Pa sta pricate da penzije ,,prate,, plate,pa to nema nikakve veze sa zivotim,pa ljudi jel vidite kolko su penzije u zaostatku za platama /ogromna razlika/ a s e poskupelo,penzije jos malo pa nece vrdeti nista ako se hitno nesto ne preduzme u pracenju plata,realno.

  7. 1.800.000 penzionera a pups-a ni u tragovima.Ne može da predje cenzus na glasanju.U čije ime i koga predstavlja dinastija krkobabić-zaslužna za kradju penzija.

  8. Opet se sprema prevara: u situaciji kada plate sve vise zaostaju za inflacijom,formula da penzije prate plate bice katastrofa za penzionere jer su u toj formuli izuzeti porast troskova zivota.Tesko penzionerima.Svajcarci znaju sta rade i cuvaju osnovni standard penzionera.

  9. Ovak metuzalem ne podleže zakonu o penzionisanju.
    Na grbaci naroda ,pijuci krv,ostaje mlad,pametan i poletan.

  10. Inflacija dvocifrena a prva cifra je 3 , rast penzija 5,5% dok je prošle godine bio 5,9%.To govori o normalnosti obračuna penzija.

  11. Pa ko treba da brine o penzionerima tvoja stranka ili Vučić i kk koga treba da podrži nesrećo jedna penzionerska…..

  12. Lazovi,kada sam ja pisala dupli komentar?
    Nikada necu procitati Vas tekst.

  13. ISPOD 50.000 NEBI TREBALA DA BUDE PENZIJA. SVAKI PENZIONER A NE KAD KAZE MALI.PROSEK PENZIJE MUKA MI BUDE……

  14. Vama je sigurno bilo bolje dok su žuti bili na vlasti dat su penzioneri imali „redovne“penzije i povišice

  15. Krkobabić daleko mu lepa kuća,penzioneri ma piju krv,dok se on šepuri ko paun

  16. A sta je sa formulom za obracun penzija koja je nepravedna i koja mora da se menja.Onaj ko ima platu iznad proseka doda mu se bod umesto da se oduzme a ko ima ispid proseka oduzme se bod umesto da se doda.

  17. Pričate svašta a cene podigli. Tačno je da ima hrane u prodavnica a a mi siromašni i penzioneri nemože o ništa sa kupimo jel nema se para. Biće izbora nikoga nećemo da glasamo. Jel nemamo ništa samo vazduh đžabe. Od obećanja se ne živi. A zaposleni vrlo teško. Zdravstvo i prosveta i vlada najjači s platama. Hoću ćerku da zaposlim a ne mogu jer gradonačelnik zauzet radi svoj posao i cela zgrada puna naprednjaka. Čekaju da odemo u penziju. Neki su dobri a neki su za napolje. Hoćemo bolja primanja da živimo ko ljudi. Ni osnovne namirnice nemoguće su ta lozničani pa vi vidite i reagujte.

  18. Volela sam tu stranku ali sam se razočarala. Prvo stariji brat bio na vlasti pa mlađi. Svi zapisliše decu na dobra mesta. I znači biće na vlasti dok su živi. A neki koji su radili 40.g.i imaju 65.g.staža iako su izgubili dete jedno i imaju jedno još. Ne mogu da zaposle na svoje mesto. Kome se javiti da mu pomogne. Uzalud sam bila radila u Komitetu i u Opštini na svim poslovima. Znači sada da idem kući. A doće na vlast nečije dete ili da nekažem ko…. Živite i vi od 16.000 din.

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.