Puškić (Dveri): Članstvo Kosova u NATO posledica pogubne Vučićeve politike

Ostavite komentar


  1. Sve receno je tragicna istina. Vucic je Srbiju vec podveo NATO zlikovackoj organizaciji. I vec predao sve institucije Srba sa severa Kosova* Siptarima u ruke. Toj veleizdaji mu ni ogrtanje zastavom ne moze pomoci.

  2. Puškić (Dveri): Članstvo Kosova u NATO posledica pogubne Vučićeve politike

    To je „gotovo nemoguce dokazati“ s’obzirom da niko ne zna „kako bi Srbija prosla“ da je neko drugi umesto njega vodio politiku !
    Covek moze samo da „nagadja“ ali „ne moze direktno da uporedi“ sa politikom nekog drugog, s’obzirom da druga politika ne postoji niko Vučiću ne moze da „dokaze da je njegova politika bila pogubna“ a poznavajuci Vučića on ce uvek tvrditi da od toga „nema bolje“ za Srbiju koja mu je „uvek na prvom mestu“ !

Ostavite komentar


Politika

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP 10

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP

Saopštenjem na saopštenje najkraća je definicija sve zaoštrenijih odnosa između nekadašnjih partijskih istomišljenika, Usamea Zukorlića, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i ministra za pomirenje, regionalnu saradnju i društvenu stabilnost, i Samira Tandira, predsednika Bošnjačko-srpskog saveza (BOSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.