Putin i Vučić „gurnuli prst u oko Zapadu“

Diplomatski izvori o političkim efektima posete predsednika Rusije Srbiji

Ostavite komentar


  1. Zapad nas je ionako gledao kao krava mrtvo tele. Trebalo ih je malo prodrmati.

    1. Pa sad ko će koga da prodrma može se naslućivati, ali imam osećaj, i ne samo ja, da ćemo mi, kao po starom i uhodanom običaju, biti prodrmani. I to dobrano!

  2. Rusija i Srbija su bratske zemlje.Niko nema pravo da kritikuje Srbiju sto saradjuje sa Rusijom,prvenstveno zato sto je nase prijateljstvo jako,i dugorocno.Srbija ima sve vise prijatelja zahvaljujuci odgovornoj politici Predsednika Vucica.

    1. Koje bratske zemlje bre? Kada je Ruski Car proterao nas Srbe sa teritorije Rusije u VI. veku proterao nas je kao Ruske Cigane. Pitajte malo one narode koji su živeli pod Rusijom (SSSR), kako im je bilo pa onda pišite da smo „bratski“ narodi.
      Koji bratski koji bakrači..
      Što dalje od Rusije, to bolje za našu Srbiju

      1. @Zoran Zvezdić

        Koje amatersko i providno spinovanje. Mora da si kurs zavrsio jos dok vam ej Enver hodza bio ziv.

  3. A sto se tice ordena i obaveze oko njega, mislim da je fenomenalna stvar, to mu dodje kao neka vrsta povezivanja dva bratska naroda. A i krajnje je bilo vreme,da se neke stvari postave na pravi put.

    1. Povezivanje dva bratska narod moralo bi da bude krunisano pristupanjem Srbije u savez ili tako nest sa Rusijom. Sta mi glumimo , kao hocemo u EU? Mi hocemo samo njihove para, a od brace to necem dobiti

  4. To da Vucic ‘ucenjuje Zapad’ Putinom, nije vest. To je radio i pre 5 godina. Takodje, on ne ‘pritiska Zapad’ zbog nekih konkretnih ‘ustupaka’ koje zna da nece dobiti. On kupuje Putinom vreme. Ne interesuje njega ni ustupak u vezi Kosova ni ubrzavanje clanstva Srbije u EZ, nego vecno briselsko cutanje i odrzavanje njegove diktature i defektne demokratije u Srbiji u sadasnjem zamrznutom stanju njegovog ‘Mira i Stabilnosti’! To je logika: ‘E, sada cete da se doveka kuvate u siptarskom sosu koji ste zakuvali, a ja cu doveka da vladam’!! Nije da se ideja ne dopada i polupriznatom Taciju i Haradinaju …

  5. Ako neko razume engleski neka se informiše na rt.com ruskom sajtu gde posetu karakterisu kao besmislenu predstavu jer je Srbija Rusiji beznačajna cak i strateški. Ali da je razlog to neko druženje. E sad Rudi su bogati a siromasima Srbija bolje da ulozi u jedan skener da spase zivote dece umesto sto se troskari za SNS mitinge iz zajedničke kase

  6. Botovi, naprednjaci, umiveni radikali, svi koji morate, i svi kojima je naredjeno da podrzavate AV, shvatite Srbiji je mesto na zapadu (EU i NATO),nikada,ni sada,niti cemo da imamo pravu podrsku Rusije i njenog predsednika, sve je predstava za javnost,tv spektakl,i marketing za obojicu. A vi zivite u iluzijama Informera,Srpskog telegrafa,Pinka i Hapija i dalje,nemam nista protiv.

  7. Pod hitno rusku bazu u Srbiju i to što bliže Kosovu i Metohiji, Niš, Prokuplje Kuršumlija. Mnogo smo se zabrinuli zbog zapada. Ovoga puta neće biti zapadne prevare Srbije kao 1941. 1945. , 1991. 1999. Ni po koju cenu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.