Putin „naterao“ Vučića da ode na RTS

Ostavite komentar


  1. I RTS je pod njegovom kontrolom,ali ne u meri kako bi to on zeleo,slepo,poslusno i na kolenima. Drzao je govor o listama cekanja,a da o tome nije pitan,stro govori samo o bahatosti i bezobzirnosti.
    Na samit BRIKS-a ne sme otici jer mu gazde to nisu dozvolile,a tvrdnja ako bi smo priznali Kosovo i kopali litijum,bili bi smo expresno u EU. Analogija je ako ne priznamo Kosovo i ne kopamo litijum nikada necemo u EU. Ima li to namere Vucic da prizna Kosovo i kopa.
    Neznam dali ovaj narod vidi sa kime ima posla,ako to sada nije video nikada nece. Dali je neko gradjane Srbije pitao „hoce li u EU“ ili je to volja AV bez obzira sta narod misli.
    Krajnje je vreme da ova suluda politika bude oterana u zaborav,a ako ambasador USA rukovodi Srbijom,hajde da njega postavimo za predsednika bez Vucica posrednika.

  2. naterao ga je guverner Hil da ne ide u Kazanj na samit, već da dočeka nacistu Ursulu

  3. Milijardere se okuraze i bahate se sa “ boranijom“ a kad zazvoni telefon I pozove “ gospodin Ozren“ onda ide ona makovnjaca : “ hocu,sve hocu gos’ n Ozrena bicu vas covek svuda,samo recite“.
    Dobri Sinisa je znao da u Srbiji Sojici nikada ne umiru.

  4. Taj vučić direktno na čelu RTS drži islužne penzionere bujoševića u stefanovića koji za velike plate i privilegije igraju kako on svira, i bez skrupula propagiraju njegovu pogubnu politiku po državu i narod. Sve priče o „ljutnji“ koje vučić sam plasira su čista budalaština, kao i sve drugo što govori i radi. Kad vučić bude plaćao ceh za sve što je učinio, a platiće, uz rame će mu biti najveći medijski trovači: bujošević, stefanović, mitrović, marić, d.j.vučićević, vučelić, bilbija, i manje poznati iz srpskog telegrafa, alo, studija B, B92…

  5. Kud to gubitnig Vučić gura Srbiju?
    Satanistima u krilo kako bi
    njemu bilo bolje!
    Dokle će priglupi narod
    Srbije da ga toleriše?
    Naravno da se nemože bez EU i Amerike, ali Rusija je jedini
    zaštitnik upravo od nacista iz EU i Amerike!

  6. Koje smo mi budale ako verujemo njegovim ispadima i nevaspitanju. Samo još jedan spin za narod koji veruje

  7. @E,gubitnice
    Da ste bili u Rusiji, dobro bi ste razmislili sta pisete.
    Sve Vam je crno – belo i tacka!!!

  8. Teški manipulant i prevrant, kao preostali njegovi pioni, koji po skoro svim medijima šire neistine i poluistine, a u cilju očuvanja lične vlasti i lopovluka.

  9. Jao jadan, RTS ga nije ispoštovao…

    Mi kao vesla sisali i ne znamo da je sve predstava – i to jako loša.

  10. Ne izvinjava se što se “ obraća građanima“ sa Pinka i happya. Ali RTS kao nije pod njihovom kontrolom.

  11. Godinama ne gledam RTS , kao ni ostale Vučićeve televizije. Kad ugledam našeg ,, poštovanog“ predsednika na N1 , obavezno promenim kanal. Na sastanak BRIKS-a i nije ni trebao da ide. Mada ga shvatanje ,,demokratije“ , sa zemljama učesnicama, tesno povezuje.

  12. @SI
    Promaklo ti je da je Vučić priznao Kosovo. Verovatno si isključivo na Vučićevim, režimskim medijima.

  13. Za one koji imaju nadu u botoksiranog kremljanka i šire njegovu propagandu samo da vas podsetim da je komunofašizam konačno objedinjen i institucionalizovam sa dolaskom botoksiranog satrapa na vlast, a to je kominterna osmislila još 30tih godina prošlog veka kada se ulizivala hitleru uništavajući levicu na izborima u tadašnjoj Nemačkoj, pomažući nacistima da dođu na vlast i kasnije sa hitlerom ulaze u pakt o podeli Evrope. Tako da o odbrani od navodnog nacizma od strane botoksiranog nema ništa, on je ovaploćenje zla stvoren da pokuša ovu planetu da satre dok još malo ima života u njemu jer njega ništa drugo ne raduje više od apokalipse sveta, koju bi on izazvao…to je još jedino preostalo ovom obolelom umu kako bi bio zapisan u istoriji čovečanstva…ako ga posle njega i bude bilo.

  14. I RTS i ostali rezimski mediji,samo govore o Vucicu,kao drugih političara nema.Dosli smo u situaciju da ne gleda.k Dnevnik i ostale informativne emisije,jer stalno izlazi samo Vučić.Vec je svima dosadio sa svojim glupim izjavama.Malo promene bi bilo neophodno,ali je očigledno, da on to ne dozvoljava

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.