Putin poželeo uspeh na izborima "aktuelnim vlastima"

Ostavite komentar


  1. Znači Rusi nam ipak poklonili migove? Pa kome smo mi onda uplatili apanažu za njihov remont?

  2. Super vesti. Ovo se moglo i ocekivati, s obzirom da je nasa zemlja uvek odrzavala prijateljske odnose sa Rusijom. Iako je cilj da Srbija postane clanica EU, isto tako zeli da sa Rusijom da uspostavi sto bolju saradnju.

  3. Ako se ovo ostvari, postacemo znacajan vojni faktor ne samo u uzem regionu, vec i na celom balkanu. Srbija mora da nabavi ovo, jer sa tim smo garant stabilnosti pre svega za nas narod i buduce generacije.

  4. Veoma je vazno da se nastavi saradnja sa Rusijom I da se sacuva prijateljstvo!

  5. Ko god da je bio na mestu predsednika Srbija i Rusija su uvek bile prijateljske zemlje i verujem da ce to tako uvek i ostati!

  6. Dobri odnosi su jako bitni za obe zemlje i zato treba nastaviti i u bubucnosti sto bolje razvijati bratsku saradnju

  7. Ako je tačno da je Putin poželeo uspeh Vučiću, mora da je to posle votke…
    ili je nepristojan i vređa Srbiju!

  8. Zavrsilo se proputovanje kroz Srbiju pa su se opet aktivirali botovi..

  9. Znaci, ako pobedi Vucic, Dacic postaje premijer!? E, NECE MOCI TAKO! Narode izadji i glasaj, u suprotnom sprema nam se tesko zlo!

  10. DOKLE VISE SA TIM LAZIMA. RUSI OVO – RUSI ONO. POSTALI SMO PUTINOVA DEPONIJA RASHODOVANE VOJNE TEHNIKE, PA JOS MORAMO I PARE DA MU DAMO. A.V.-A.V. MORA DA ZNA DA MU NI PUTIN NI MERKELOVA NE MOGU POMOCI DA NE "ZAGLAVI" U "CZ" – ZA POCETAK !!! GOTOV JE !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.