Putin Vulinu saopštio poruku za Vučića: Gasni aranžman ističe u martu 2025.

Ostavite komentar


  1. Да преведем на српски Путинову поруку Вучићу. Као Чарапани поквареном фудбалском судији. Бегај, бегај судијо, чекамо те код колију. Чека га Путин у Казању, него се Вучић много усукао због литијума и варања народа. Посебно Срба на КиМ.Плашим се да га неће препознати.

  2. Ovaj će da prizna Kosovo, da kopa litijum a za nagradu će nam isposlovati jednu debelu izolaciju od modernog sveta. Pa vidite, sve smo mi to na kraju krajeva dozvolili, i treba da se kopa, za bolje nismo.

  3. Е још кад би драмосер смео од својих газда дошао би у Казањ а овако прави ће се како је заузет.

  4. Rusi 1992. god glasali u UN da nam se uvedu sankcije zbog rata u SFRJ.
    Rusi prodali Hrvatima S-300 tokom rata u SFRJ.
    Rusi odlikovali Tuđmana ordenom u borbi protiv fašizma posle rata u SFRJ.
    Rusi 1999. god ni prstom nisu mrdnuli što se tiče NATO bombardovanja Srbije.
    Toliko o Rusima!

  5. Biće izvlačenja ušiju Oskaru. Bolje da ne ide u Kazanj. Neka pošalje tapsaca,on je ionako navikao na batine.

  6. Ко је овом кловну и цинкарошу,дао право да помиње све Србе,јер има нас много који не желимо да играмо у Путиновом колу смрти,што не значи ни да нам је запад много бољи.Ево ЕУ поново даје неке паре Вучићу,да и даље терорише грађане Србије.

  7. Da li je službeni pas za narkotike na graničnoj kontroli reagovao na miris organskog povrća koje je brao pukovnik Vulin?

  8. @Opljackani penzioner
    Eeee,pa vi penzioneri niste samo opljackani,vi ste i (umno) pokradeni.Cast izuzecima. Kukate kako ne mozete preziveti,a svi ste listom glasali za Vucica. Malo vam je parizer i pasteta od 37 dinara,pa vam je moj savet berite tamo gde i zasejaste,kao i sta vam niknu od toga zasejanog.
    Morace Vucic da odgovori na pitanje kako se nase granate nadjose u Ukraini,i dali on misli da je Putin budala. Od odgovora na ova pitanja zavisi ce i gasni aranzman.

  9. Jos pre 300 godina Rusi su poklonili Srbima
    oblast koja se sad naziva Slavjansk u Ukrajini. I danas srpski knezovi imaju potomke ramo kao i u Budimu sadasnje Madjarske. Srbi su stari i mudri narod, uvek uz svoju bracu Ruse.

  10. Koga ovaj March prestavlja, a nikoga nije birao,
    A vucic pobegao u kasarnu daga neubiju rusi,
    Dobijoje poruku spremi duple pare dobices gas, znas moj racing ispod stola,
    Srbiju vode obi koji nisu izabrani,

  11. Prvo Vuline ne govori u ime svih Srba. Drugo ova pretnja Putina sa gasnim sporazumom je prostačka. Nismo mi Mongoli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.